Van Gölü TV ekibi, Van halkına yeni eğitim öğretim yılı hakkındaki düşüncelerini sordu

Bizler Van Gölü TV ekibi olarak Van halkına “Yeni eğitim öğretim yılı hakkındaki düşünceleriniz” nelerdir diye sorduk işte cevaplar…

VAN 9.09.2021 11:45:56 0
Van Gölü TV ekibi, Van halkına yeni eğitim öğretim yılı hakkındaki düşüncelerini sordu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Yaklaşık bir buçuk yıl aranın ardından öğrenciler okullarına ve öğretmenlerine kavuştu. 2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün başladı. Van genelinde bin 931 okul ve 12 bin 176 derslikte 309 bin 534 öğrenci ders başı yaptı. Bizler Vangölü TV ekibi olarak Van halkına “Yeni eğitim öğretim yılı hakkındaki düşünceleriniz” nelerdir diye sorduk işte cevaplar…

Hüseyin Dönmez: Okullar iyi ki açıldı veliler, öğrenciler, öğretmenler aşı olsunlar. Maske, mesafe, hijyen kurallarına uysunlar.

İsmini vermek istemeyen vatandaş: Allah yardım etsin herkese başarılar.

İsmini vermek istemeyen vatandaş: Tüm öğrenciler için daha iyi olur. Herkes için hayırlısını diliyorum.

Orhan Adıyaman: Okuyan çocuklarım var, pandeminin bitmesini istiyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılının çok güzel geçmesini istiyorum. Bir buçuk yılın ardından çok sevinçliyim ve mutluyum.

Cevdet isimli vatandaş: Çok mutluyuz çocuklarımız bugün okula gittiler. pandemiden dolayı hepimiz çok etkilendik. Dileğim, bütün çocukların gelecekleri iyi olur.

Cevat Dündar: Okulların acıması bizim için çok daha iyi oldu. Bizlerde evde çok sıkılıyorduk. Uzun bir aradan sonra okulların açılması konusunda da zorlanacağımı düşünmüyorum.

Hüseyin Adar: Uzun süredir okulların kapalı olması bizi zorlayacak gibi çünkü bir buçuk yıldır kimse ders çalışmıyordu. 12. sınıf öğrencisi olarak ayrıca çok zorlanacağımı düşünüyorum. Hem üniversite sınavı var hem de stajyer olarak çalışmam gerekiyor. Belli bir düzen yok z kuşağı bunu değiştirmek zorunda.

Kaynak; Van Gölü TV