Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası ile VEPSAŞ arasında protokol imzalandı

Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanlığı, odaya bağlı üyelerinin 2022 yılında indirimli elektrik hizmetinden yararlanabilmesi için Türkerler Vangölü Parekende Elektrik Satış A.Ş (VEPSAŞ) ile yüzde 30 - 32’ye varan oranlarda

VAN 7.01.2022 11:17:28 0
Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası ile VEPSAŞ arasında protokol imzalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Protokol sözleşmesi Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tuncil ile Türkerler Vangölü Parekende Elektrik Satış A.Ş (VEPSAŞ) ve Serbest Tüketiciler Grup Müdürü İbrahim Halil Ağacanoğlu arasında imzalandı. 

“YÜZDE 30 İLE 32 ARASI FATURALARDA İNDİRİM OLACAK”

Atılan imzalar sonrası odaya bağlı üyelerin başvuru sürecinin başladığını söyleyen Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tuncil, yapılan anlaşmayı üyelerine mesaj yoluyla bildirdiklerini aktardı.
Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanlığı tarafından, üyelerine gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi: “Değerli üyelerimiz, 2022 yılında indirimli elektrik alabilmeniz için Türkerler VEPSAŞ ile sözleşme imzalamanız durumunda 01 Şubat 2022 döneminden itibaren yüzde 30 - yüzde 32 arası faturalarınızda indirim alacaksınız. Bu anlamda siz değerli üyelerimizin bu indirimden faydalanabilmesi için Türkerler VEBSAŞ’a müracaat etmeniz önemle duyurulur.”

“BAŞVURU YAPILDIKTAN SONRA İNDİRİMDEN YARARLANMAYA BAŞLANACAK”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tuncil: “Bugün itibari ile üyelerimiz başvuru yapmaya başladılar, sözleşmemiz bir yıl boyunca geçerli olacak. Protokol sözleşmemiz odamıza kayıtlı tüm üyelerimiz için geçerlidir. Başvuruda bulunan esnafımızın yanında vergi levhası ve kaşesi ile kuruma gitmesi yeterli olacaktır. Başvuru yapıldıktan sonra indirimden yararlanmaya başlayacaklar”ifadelerini kullandı.
Özel Haber: Mehmet Selim KURT