VAN ESOB' TAN VEDAŞ'A ZİYARET

ESOB Başkanı Muhittin Aydemir, ketteki elektrik kesintilerine ilişkin VEDAŞ İl Müdürü Beytullah Özbayram’ı ziyaret etti.

VAN 7.08.2017 20:25:09 0
VAN ESOB
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Muhittin Aydemir, Van gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) İl Müdürü Beytullah Özbayram’ı makamında ziyaret ederek, elektrik kesintilerinden dolayı esnafın zor durumda bırakıldığını söyledi.

Van ESOB Başkanı Muhittin Aydemir, Van Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Çetin Karaduman, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Van Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Niyazi Budak ve beraberinde bulunan esnaflar, VEDAŞ’ı ziyaret ederek, sıkıntıları dile getirdiler.
Ziyarette, özellikle şehir merkezinde elektriklerin çalışmalardan dolayı sık sık kesilmesi Esnaf ve sanatkârların çok zor durumda bıraktığını söyleyen Aydemir, bir an önce gerekli çalışmaların bitirilmesi gerektiğini dile getirdi.

VEDAŞ İl Müdürü Özbayram ise Van genelinde çok yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirterek, gerek trafoların yenilenmesi, gerekse alt yapının tamamlanmasıyla 4 ay içerisinde yüzde 80 oranında çalışmaların biteceğinin müjdesini verdi.

VAN ESOB' TAN VEDAŞ'A ZİYARET