Vali Balcı’dan emniyet ve jandarmaya ziyaret

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek bilgilendirme aldı.

VAN 23.05.2022 11:58:51 0
Vali Balcı’dan emniyet ve jandarmaya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi Dr. Ozan Balcı ilk ziyaretini İl Emniyet Müdürlüğüne yaptı. Emniyet Müdürlüğü önünde Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın tarafından karşılanan Vali Dr. Ozan Balcı, polis karşılama mangasını selamladı.

Emniyet Müdürlüğü ziyaret defterini imzalayan Vali Dr. Ozan Balcı, bir süre İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile makamında görüştükten sonra birimleri tek tek dolaşarak personelle tanışarak başarılar diledi.

Daha sonra Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile toplantı yapan Vali Dr. Ozan Balcı, emniyet müdürlüğü sorumluluk alanındaki asayiş ve güvenlik durumu ile yapılan operasyonlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, buradan İl Jandarma Komutanlığına geçti. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez tarafından karşılanan Vali Dr. Ozan Balcı, karşılama mangasını selamlayarak fotoğraf çektirdi.

İl Jandarma Komutanlığı ziyaret defterini imzalayan Vali Dr. Ozan Balcı, karargahta bulunan askerlerle tanışarak sohbet etti.

Bir süre İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez’in makamında görüşen Vali Dr. Ozan Balcı, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Jandarma Komutan Yardımcıları ve şube müdürlerinden bilgi aldı.