Tuşba'daki kırsal mahallelere çocuk oyun grupları...

Yerel seçimler öncesi Tuşbalılara verdikleri sözleri yerine getirme çabası içinde olduklarını dile getiren Başkan Akman

VAN 24.11.2022 15:13:00 0
Tuşba
Tarih: 24.11.2022 15:16

‘Şehirde ne varsa kırsal mahallelerde de o olacak’ şiarı ile yola çıkan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Kozluca, Koç, Akçaören, Karaağaç, Yumrutepe, Çolpan ve Kolsatan mahallelerindeki okulların bahçelerine çocuk oyun grubu kurdurdu. Başkan Akman, “Çocuklarımız daha modern bir ortamda oyun oynayabilecek” dedi.

Yerel seçimler öncesi Tuşbalılara verdikleri sözleri yerine getirme çabası içinde olduklarını dile getiren Başkan Akman, “Şehirde ne varsa kırsal mahallelerimizde de o olacak şiarıyla çıktığımız bu hizmet yolculuğunda belediye olarak imkanlarımızı zorlayarak en uzaktaki mahallemize hizmetlerimizi ulaştırmaya çalışıyoruz. İnsanlarımıza dokunmayı ve çocuklarımızın gönlünü almaya çalışıyoruz. Parkımızın mahalle sakinlerine ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Okul bahçelerine çocuk oyun gruplarının kurulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenleri ise ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla kendilerine yapılan bir sürpriz olarak kabul ettiklerini ifade ederek, ‘Öğrencilerimize bu güzel hizmeti getiren Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman’a teşekkür ederiz” dediler.