Tuşba’da asfalt çalışması devam ediyor

Tuşba’da asfalt çalışması devam ediyor

TUŞBA 24.10.2023 11:20:00 0
Tuşba’da asfalt çalışması devam ediyor
Tarih: 24.10.2023 11:21

Tuşba Belediyesi’nin, yaz aylarında yoğunluk verdiği asfalt ve kilit parke taşı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Hayata geçirdiği mega projeler ve hizmetlerle 5 yılda ilçenin çehresini değiştiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ilçe sakinlerinin kendilerini rahat, huzurlu ve mutlu hissedecekleri bir Tuşba için gece gündüz çalışıyor.

Yaklaşık 2 ay önce ihalesini gerçekleştirdiği 30 bin ton sıcak asfaltın serimini 2 finişer, 50 personel ve 27 iş makinesiyle yürüttüklerini ifade eden Başkan Akman, bu yıl ihalesini gerçekleştirdikleri 165 bin metrekare kilit parke taşı çalışmasını ise 8 ayrı ekip ile kırsal mahallelerde sürdürdüklerini söyledi.

Belediye ekiplerinin Bardakçı Mahallesi’nde yürüttüğü sıcak asfalt serimi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akman, ‘Biz Tuşbayız söz verdik mi yaparız’ ifadelerini kullandı. Bundan yaklaşık 2 ay önce sıcak asfalt serimine başladıklarını hatırlatan Başkan Akman, “Halen devam ediyor ve devam da edecek. Şuan 2 finişer, 50 personel ve 27 iş makinesi ile asfalt serimimiz devam etmektedir. Allah nasip ederse Ekim ayı sonu itibarıyla bu çalışmamızı tamamlayacağız. Bu çalışmalarımız tamamlandığından ilçemizde sıcak asfalt serimi veya kilit parke taşı çalışması yapılmayan tek bir mahallemiz kalmayacak. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Van Bölge Gazetesi