Türkmenoğlu’ndan, İtfaiye Daire Başkanlığı’na ziyaret…

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu İtfaiye Haftası günü kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek haftalarını kutladı.

VAN 30.09.2021 11:58:15 0
Türkmenoğlu’ndan, İtfaiye Daire Başkanlığı’na ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki il başkan yardımcılarından oluşan heyet İtfaiye Haftası münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Abdülillah Arvas'ı ve itfaiyecileri ziyaret etti.

    İtfaiyecilerin çok zor şartlarda mesai mefhumunu gözetmeden özveriyle çalıştığını dile getiren Türkmenoğlu, İtfaiyecilerimiz ülkemizin farklı noktalarında yaşanan deprem yangın, sel felaketinde üstüne düşen görevi en iyi şekilde yerine getirerek canla başla çalışıyor. Bu kutsal görevi layıkı ile yerine getiren kahraman arkadaşlarımızın İtfaiye haftasını kutluyorum” dedi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Abdülillah Arvas ise “Bizler il genelinde 350 personelle hizmet veriyoruz. İtfaiye ekipleri olarak sadece yangın değil, trafik kazası, deprem, insan kurtarma gibi her olaya bizler anında müdahale ediyoruz. AFAD ile bu konularda çözüm ortağıyız. 126 aracımız var, bunlardan 3 tanesi Ambulans kurtarma aracıdır.  Personellerimiz 24/48 olarak görev yapıyor. Şartlar ne olursa olsun her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz, Manavgat yangınına buradan araç be personel gönderdik, personellerimizin çalışmaları o kadar başarılı oldu ki ödüle layık görüldük” ifadelerini kullanarak, Başkan Türkmenoğlu ve heyetine yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

   Türkmenoğlu, İtfaiye personeline çikolata ikramında bulunurken, ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi