Tasan, Tuşba’dan aday adayı oldu

Vanlı İş İnsanı Faruk Tasan, Tuşba Belediye Başkanlığı için HÜDA-PAR’a aday adaylığı başvurusunda bulundu.

TUŞBA 16.01.2024 14:25:00 0
Tasan, Tuşba’dan aday adayı oldu
Tarih: 16.01.2024 14:31

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere parti olarak katılacak olan HÜDA-PAR’a aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

TASAN: “LİYAKATLİ KADROLARIMIZLA İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ”

Adaylık başvurusu sonrası açıklamalarda bulunan Tasan, “2024 mahalli idareler seçimlerinde Tuşba Belediye Başkanlığı Adaylığı için bugün HÜDA-PAR İl Başkanlığımıza aday adaylığı başvuruda bulunduk. Rabbim hayırlara vesile etsin. Liyakatli kadrolarla, ilçemizin çok daha iyi yönetilebileceğine inanıyoruz. HÜDA-PAR olarak ilçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini iyi biliyoruz. Liyakatli kadrolarımızla ilçemizi en iyi şekilde yöneteceğimize olan inancım tam. Ben daha önce HÜDA-PAR’a Van İl Başkan Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Aynı zamanda Van TSO Yüksek İstişare Kurulu, MÜSİAD,  HAKSİAD, PERDER gibi sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği yaptım. Başkanlık görevim boyunca halk ile iç içe oldum ve halkın sorunlarını iyi bilen biriyim. Hizmet sürem içerisinde halkın da takdirini gördüğüme inanıyorum. Halkımıza daha iyi hizmet edebilmek adına bugün HÜDA-PAR’da aday adaylığı başvurusunda bulundum. Rabbim hayırlı eylesin” dedi.

SAYĞIN: “EN HAYIRLI ADAYLARI HALKIMIZIN TAKDİRİNE SUNACAĞIZ”

Vanlı İş İnsanı Faruk Tasan’ın başvurusun alan HÜDA-PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın ise “Faruk Tasan değerli bir çalışma arkadaşımızdır. Çalışkan ve donanımlı bir başkan aday adayımızdır. Kendisinin başvurusu bizleri memnun etmiştir. İnşallah kapsamlı değerlendirmelerimiz ve genel merkezimizin onayı ile en hayırlı olan adayımızı halkımızın takdirine sunacağız. Hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.