Şoförler Odası'na bir başkan adayı daha...

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 6 Şubat'ta yapılacak olan seçimleri öncesi, adaylar çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mevcut Başkan Emin Tuğrul ve eski Başkan Faruk Alpaslan'ın yanı sıra, Zeynel Abi

VAN 31.01.2022 10:41:23 0
Şoförler Odası'na bir başkan adayı daha...
Tarih: 01.01.0001 00:00

6 Şubat'ta yapılacak olan Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri için aday sayısı üçe çıktı. Daha önce adaylığını açıklayan mevcut başkan Emin Tuğrul ve önceki başkan Faruk Alparslan'dan sonra,  yirmi yıldır ulaşım sektöründe çeşitli hizmetleri olan Zeynel Abidin Hediye de adaylığını açıkladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 'Biz Çalışacağız, Şoförler Kazanacak' sloganı ile yola çıkan Zeynel Abidin Hediye, çalışmalarının yoğun bir tempoda sürdüğünü ve iddialı olduklarını ifade etti.

"ULAŞIM SEKTÖRÜNDE BİRÇOK PROBLEMİMİZ VAR"

Başkan adayı Hediye "Ulaşım sektöründe birçok problemimiz var ve bunları çözmek için gayret göstereceğiz. Şoförlerimizin zor zamanlarında yanlarında olacağız. Taksici ve minibüs esnafımız bu aralar artan maliyetler nedeniyle zararına çalışıyor. Yetkili kişilerle görüşerek yeni önlemler almak zorundayız. Kamyoncularımız için Tır Garajı oluşturacağız.  Böylece şoförlerimizin aklı arabalarında kalmayacak. Yolda kalan hiç bir şoförümüzü yolda bırakmayacağız. Kuracağımız birimler ile anında kendilerine ulaşacağız. Sanayi ve petrol firmaları ile iş birliği yaparak şoförlerimize her türlü indirim için protokoller imzalayacağız. Yirmi dokuz kişilik yönetim kurulu üyelerimizin tamamını dönüşümlü olarak başkan yardımcılıkları yapacaklar ve şeffaf bir yönetim sözü veriyoruz. Şoförlerimizin dinlenebilmesi için sosyal tesisleri devreye sokacağız. Onların iskontolu olarak yemek yiyebileceği, akşam eğlenebileceği, stres atabilecekleri sosyal tesisler oluşturacağız. İran'daki yolcuları Van'a davet edeceğiz. Seçimlerde 4 bin 500 seçmen varken, hâlihazırda 3 bin 500 kişi oy kullanacaktır. Ancak mevcut başkan bize aday olmamıza rağmen seçmenlerimizin adres ve iletişim bilgileri vermemiştir. Bu da demokratik bir seçime gölge düşürmüştür. Başkanın bu tavrı kendisine yakışmamıştır. Bu da bizi fazlasıyla üzmüştür. En az iki bin kişiyi seçimlere bekliyoruz. Görünürde 800-900 oy alan kişi seçimi kazanacağını düşünüyorum.  Başkan seçilirsek, kimseyi kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz. Hep yapıcı olacağız. Bize oy veren, vermeyen herkese eşit davranıp, imkânlar doğrultusunda her türlü hizmeti sunacağız. Sevgi ve saygı çerçevesinde diğer adaylara da başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Şoförler Odası'na bir başkan adayı daha...

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun