Sapkın semboller barındıran ürünler Türkiye’de neden yasaklanmıyor?

Katar cinsi sapkın gruplar tarafından kullanılan renklerin olduğu bazı ürünleri yasakladı!

DÜNYA 23.12.2021 11:39:51 0
Sapkın semboller barındıran ürünler Türkiye’de neden yasaklanmıyor?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Duyusal oyun olarak nitelenen ve “Pop It Push Bubble” yani baloncuk patlatma isimli oyuncak şuan tüm dünyada oldukça yaygın. Küçük yaş grubundaki çocukların elinden düşmeyen oyuncak stres atma bahanesiyle büyükler tarafından da kullanılabiliyor.

Bu oyuncağı pazarlayanlar kimlerse “LGBT” olarak ifade edilen sapkın grubun kullandığı renkleri andıran bir şekilde oyuncağı piyasaya sürüldü. Her çocuğun elinde sapkınların “gökkuşağı bayrağını” andıran oyuncaklar var yani özetle!

2g2ekar.jpg

Türkiye’de de oldukça yaygın olan bu durum Katar’da da benzer şekilde yayılmış olacak ki yetkililer önlem alma gereği duydu. Katar'da LGBT bayrağı renklerini andıran oyuncaklar, İslami değerlere aykırı bulundukları gerekçesiyle piyasadan toplatıldı. Ticaret ve Sanayi Bakanlığının açıklamasında, ülkenin farklı bölgelerinde denetimlerin devam ettiği belirtildi.

Katar’daki yetkililerin dikkatini çeken bu durum Türkiye’de de yetkililer tarafından da fark edilir inşallah. Sapkınlara ait sembollerin normalleşmesi sapkınlığın normalleşmesi için ön ayak oluşturuyor!

HAKSÖZ HABER