Saadet Partisi'nden 'Teşekkür' bildirisi

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, 30 Mart seçimleri dolayısıyla yaklaşık 4 aylık bir süre zarfında yaptıkları seçim çalışmalarından dolayı verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek herkesin haklarını helal etmeler

VAN 28.03.2014 19:40:41 0
Saadet Partisi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak yaptığımız seçim faaliyetleri çerçevesinde; ekiplerimizin gerçekleştirdiği ev ve esnaf ziyaretlerinde, otobüs ve minibüslerimizin sokaklarda yaptığı sesli anonslarda, sokaklara ve caddelere astığımız bayraklar ve pankartlar dolayısıyla değerli Van halkına verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyor, haklarını helal etmelerini istirham ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Seçim otobüslerine ve minibüslerinin zaman zaman taşlandığını belirten Başkan İlhan, bunlara da haklarını helal ettiklerini belirterek, “Seçimleri ayrışmanın değil birlik ve beraberliği pekiştiren, millet ve memlekete hizmet için yarışın birer semeresi olarak gördüğümüzü ifade etmek istiyoruz. Bu seçimleri bahane eden ve Van halkını ayrıştıran sıra dışı söylem ve eylemlerin milletimize, Van halkına ve kardeşliğe katkı sağlamadığı muhakkaktır. Bu uzun seçim maratonu dolayısıyla bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen muhterem Van halkına, Van Valiliği'ne, sivil toplum kuruluşlarına, emniyetimizin ve kolluk kuvvetlerimizin değerli mensuplarına, devlet kurumlarına ve tüm ilgililere teşekkür ediyor, bu seçimlerin Türkiye'ye, aziz milletimize, Van halkına ve insanlığa hayırlar getirmesini diler, saygı ve sevgilerimizi sunarız. Zafer İnananlarındır ve zafer yakındır inşallah” diye konuştu. (Murat Dalgın-İLKHA)