Kurukcu, ezber bozuyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van il Başkanı Mehmet Kurukcu yaptığı çalışmalarda adeta ezber bozuyor. Kurukcu, son olarak oruçlu haline rağmen, mağdur ailelere bizzat kendisi yardım dağıttı. Yardım alan aileler ise, ilk kez bir parti il

VAN 29.06.2016 19:16:14 0
Kurukcu, ezber bozuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Kamuoyunda her geçen gün daha çok olumlu işlere imza atan CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu ve yönetimi,  Yüksekova'dan ve çevre illerden Van'a göç eden vatandaşlar ile Suriye'deki savaştan kaçan sığınmacılara yardım kolisi dağıttı. İl Başkanı Kurukcu, bizzat yardımları kendisi dağıttı.


     CHP Genel Merkezden gelen PM Üyesi Alper Keten'in de katılımıyla Van'ın birçok mahallesinde yardım kolisi dağıtan CHP Van İl Başkanlığı vatandaşların gözünde artı puan topladı.


      "ASIL MUTLULUK, ZOR ZAMANDA UMUT OLMAKTIR"
      Havaalanında karşılanan PM Üyesi Alper Keten CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu ve CHP Van İl heyeti ile yardım dağıtmaya Tuşba'nın İstasyon Mahallesinde başladı. Sonrasında TOKİ'ler, Karşıyaka ve Altıntepe mahallelerinde daha önceden tespit edilen ailelere yardım kolisi ve Genel Merkezden tarafından gönderilen alışveriş çekleri verildi. Akabinde Özalp yolu üzerinde Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kentte de yardım dağıtmaya devam ettiler. Özellikle çocukların yardım karşısındaki mutluluğu gözlerinden okundu.


       KURUKCU; CHP VAN'DA SES OLMAYA DEVAM EDECEK
     Van'ın birçok mahallesinde yardımlar dağıtıldıktan sonra parti binasında basın açıklaması yapan İl Başkanı Mehmet Kurukçu, Ramazan ayının dostluk, barış, kardeşlik, rahmet ve bereket ayı olduğunu belirtti.
Kurukcu, bu mübarek ayda yapılan her hayırlı işin mutlaka karşılık bulacağını ve bugünden sonra da yine imkânları doğrultusunda yardımlarını sürdüreceklerini söyledi.


      Kurukcu, yardım dağıtımlarında ihtiyaç sahibi ailelerinin yüzlerindeki tebessümün kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, "Ayrıca yardım yapma tekliflerini kabul eden başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, tüm CHP ailesine, CHP Beşiktaş Belediye başkanlığına ve yardım kampanyasına katıldığı için Alper Keten beyefendiye teşekkür ediyorum" dedi.


       Konuya ilişkin PM Üyesi Alper Keten ise, Ramazan ayının kardeşlik ve dostluk ayı olduğuna vurgu yaparak, CHP olarak Doğu ve Güneydoğu'da yardım kampanyası sürdürdüklerini belirtti.


       Keten, "Gönül isterdi ki herkese bu yardımı iletelim. Tüm Türkiye'de maddi durumu kötü olan insanlara ulaşabilelim ancak gel görkü bırakalım maddi durumun olmamasını ülkede huzur ve barış ortamı kalmamış. Temel felsefemiz parti çıkarı gözetmeden her kesimden insanların mutlu olması ve mutlu, huzurlu bir Türkiye'yi var etmek. Van bizim için çok önemli bir yer. Çünkü biz buraya her geldiğimizde il teşkilatımızın güler yüzü ile karşılaşmaktan mutluluk duyuyoruz. İl başkanımız Sayın Kurukcu ve yönetiminin çalışmalarını genel merkez olarak hep takdirle takip ediyoruz ve bu projede emeği olan Van İl başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi