Tarih: 20.08.2014 10:38

Kırmızı Siyahlılar Nevşehir'de

Facebook Twitter Linked-in

 
     



Spor Toto 3. Ligde karşılaşmaların başlamasına kısa bir süre kaldı. Takımlar kamp bölgelerinde son hazırlıklarını yapmaya başladı. Grupta yer alan 18 takım, bir yandan hazırlık maçlarıyla takım kadrolarını oluşturmaya, bir yandan da eksik noktaları tamamlamak için transfer çalışmalarını yürütüyor.


2014-2015 Futbol sezonunun ilk etap çalışmalarını Van'da tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor, 2. Etap çalışmaları için geçtiğimiz hafta Van'dan ayrıldı. 2. Etap hazırlıkları için Nevşehir'i seçen kırmızı siyahlı ekip, günde çift idmanla hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Nevşehir kampında, ligin başlama tarihine kadar hazırlıklarını sürdürecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'un, burada 5-6 hazırlık maçı yapması da bekleniliyor. Alt yapıdan takıma kazandırılan gençlerin, Nevşehir kampındaki hazırlık maçlarında oynatılarak, takımı kazandırılma çalışması da yapılacak.


Geçen sezon, Teknik direktör, Yahya Sönmezle lige başlayan, Van Büyükşehir Belediyespor, sezonu Teknik direktör, Ramazan Silin'le tamamlamıştı. Bu sezon ise yeni bir teknik direktör, Burhan Yıldırım'la sezona başlayan, Van Büyükşehir Belediyespor, birçok eski futbolcusunu da kadrosuna dahil etmiş durumda.


Spor Toto 3. Lig 3. Grupta ilk karşılaşmalar 7 Eylül Pazar günü oynanacak. Van Büyükşehir Belediyespor, ilk maçını İstanbul'da Beylerbeyispor'la oynayacak. Nevşehir kampında bulunana Kırmızı siyahlılar, kampın bitimiyle, Van'a gelmeden İstanbul'a hareket edecek. 7 Eylül'de oynanacak Beylerbeyispor maçı ardından Van'a dönecek olan, Van Büyükşehir Belediyespor, ayağının tozuyla, Orhangazispor maçı hazırlıklarına başlayacak.  


  Bölge: Salih Deniz



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —