Karabıyık’tan, iki çocuğunu kaybeden Tekin ailesine ziyaret

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Karabıyık, çatıdan düşerek 2 çocuğunu birden kaybeden Tekin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Karabıyık, “Tekin ailesinin taziyesine aradan sekiz gün geçmesine rağmen, ne bir yetkili, ne bir siya

SİYASET 23.01.2021 15:36:43 0
Karabıyık’tan, iki çocuğunu kaybeden Tekin ailesine ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

14 Ocak’ta iki kardeşin birden binanın çatısından düşerek can verdiği acı olayın acısı hala taze. Van’ın İpekyolu İlçesi Kevenli Mahallesi’nde bulunan Kevenli TOKİ’de iki kardeş çıktıkları çatıdan düşerek hayatlarını kaybetmişti. Yıldız Tekin (24) ile Cumali Tekin (21) kardeşler iddiaya göre uydu çanaklarını onarmak için bulundukları 4 katlı binanın çatısına çıktı. Uydu çanağını onardıkları sırada buzlanmanın meydana geldiği çatından iki kardeş dengesini kaybederek düştü.

  Binadan düşen Tekin kardeşler olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 2 kardeş kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamışlardı.

  Acılı aileye ziyaret eden Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, “Olayın olduğu tarihte il dışında olduğum için ailenin taziyelerine gelememiştim. Yönetimdeki arkadaşlarım ile birlikte bugün geldik. Olayı bizatihi anneleri Medine Tekin’den dinledik” dedi.