İstanbul'da ki ödül gecesine Vanlılar damga vurdu!

İstanbul'da Avrupa Ödülleri sahiplerini buldu.

VAN 12.01.2022 11:24:15 0
İstanbul'da ki ödül gecesine Vanlılar damga vurdu!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Roma Medya Prodüksiyon grubunun organize ettiği, sunuculuğunu ünlü manken, sinema sanatçısı Esra Balamir'in sunduğu gecede, yılın onur ödülünü Şerefhan Aşireti Lideri Eski Başkale Belediye Başkanı İskender Ertuş alırken, yılın holding ödülünü Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, yılın gazeteci yazar ödülünü, Süleyman Çelebi Çomak aldı.

Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer, ve 90'lı yılların pop müzik sanatçısı Hakan Peker, de geceye söyledikleri şarkılar ile damga vurdular. Gecede en çok rağbet görenler arasında, Doğu Anadolu ve Van'da barış elçisi olan, Şerefhan Aşireti Lideri İskender Ertuş, Vanspor Başkanlığı yaptığı dönemlerde taraflı ve tarafsız herkesin gönlünde taht kuran  iş insani Seyithan İzsiz oldu. Gecede birbirinden ünlüler yer aldı.

Bir zamanlar fırtına estiren, Asena, Tiyatro sanatçısı Selahattin Taşdöğen, Mahmut Tuncer, Hakan Peker, Yılın fenomen tv yapımcıları, gazeteci yazarlar, Türkiye'nin en seçkin iş insanları gecede yer aldılar.

Ödülünü Roma Medya Prodüksiyon grubunun yönetim kurulu başkanı Ramazan Şen'den alan Şerefhan Aşireti Lideri İskender Ertuş, kendisine bu ödülü layık gören Roma Medya Prodüksiyon grubuna teşekkür etti. Bu ödülü Van adına alıyorum dedi.

Daha sonra ödülünü İskender Ertuş'dan alan İş İnsani Seyithan İzsiz, gündem ve gece ile ilgili özlü sözler söyledi. Yılın gazeteci yazar ödülünü sunucu Esra Balamir'den alan Muhabir Süleyman Çelebi Çomak, bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü, bu anlamlı günde ödül almak gurur verici dedi. Çomak, gazeteciler çok zorlu şartlar da görevlerini icra ediyorlar, İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar. Sadece bir yılda bir gün değil, ne olur her gün onları hatırlayalım dedi.

Geceye katılanlar günün sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektiler. Böylece ödül töreni son buldu.