İkinci devre başlıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta, ikinci devre, bugün oynanacak olan maçlarla başlayacak. Silahtaroğlu Van Spor FK ise, ikinci devrenin ilk maçında yarın Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

VAN 15.01.2022 12:04:56 0
İkinci devre başlıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Devre arasında kamp çalışmaları ile ikinci devre hazırlıklarını tamamlayan takımlar, bugünden itibaren zorlu müsabakalara kaldıkları yerden devam edecekler.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün Etimesgut Belediyespor - 1461 Trabzon FK, Turgutluspor -  Sivas Belediye Spor maçları ile başlayacak olan ikinci devre maçları, yarın oynanacak olan müsabakalar ile devam edecek.
Devre arasında kamp çalışmaları yapan, transferlerle güçlerini arttırmak amacında olan takımlar, hedeflerine ulaşmak için ter dökecek.
Antalya'da kamp çalışmalarını tamamlayan Silahtaroğlu Van Spor FK, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ile karşılaşacak. Bu maç için Adıyaman'a giden Van Spor'da hedef, sahadan galibiyetle ayrılmak ve ikinci devreye moralli başlamak.
Devre arasında bazı futbolcularla yollarını ayıran, bu karşın 6 yeni transfer gerçekleştiren Van Spor FK, play-off hedefi için emin adımlarla ilerlemek istiyor.
Bu amaçla yoğun bir kamp dönemi geçiren Van Spor FK'de tüm hesaplar ikinci devre daha mücadeleci bir takım ruhuyla sahaya çıkmak ve hedefe ulaşmak üzerine yapılıyor.
Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ile Silahtaroğlu Van Spor FK arasında oynanacak olan maç yarın saat 13.00'te başlayacak. Adıyaman Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maçta orta hakem olarak Demokrat Özgür Güneş görev alacak. Güneş'in yardımcılıklarını Serdar Osman Akarsu ve Mustafa Tosun yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak görev alacak isim ise Gürel Uzuner olacak.
Prestij Haber Merkezi