Tarih: 19.12.2019 16:25

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Van'ın ve Vanspor’un yanındayım”

Facebook Twitter Linked-in

Vanspor FK Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek 65 numaralı Vanspor forması hediye etti.


Vanspor FK Kulüp Başkanı Servet Yenitürk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek 65 numaralı Vanspor forması hediye etti.


Yapılan ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp başkanı Servet Yenitürk, “Van milletvekillerimiz, Van Valimiz Mehmet Emin Bilmez ve Kolordu Komutanımız Tümgeneral Hacı İlbaş'ın görüşmeleri sonucu İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Vanspor FK Başkanı olarak beni makamına davet etti.


SÜLEYMAN SOYLU VAN'IN VE VAN SPORUN YANINDAYIM
Van Spor'un bölgedeki önemini ve kulübün sıkıntılarını kendisiyle paylaştık, İç İşleri Bakanımızda buna karşılık olarak ''elimden ne gelirse Van'ın ve Vanspor’un yanındayım, mutlaka desteklerimiz olacaktır'' diyerek Van'ı ve Vanspor'u ne kadar önemsediklerini belirttiler. Biz de Vanspor yönetimimiz ve Van Spor taraftarlarımız adına İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya ilgi, alakalarından ve şehrimize olan duyarlılığından dolayı çok çok teşekkür eder saygılarımızı sunarız.” dedi.


Kaynak: Van Postası Gazetesi
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —