HÜDA PAR ilçe teşkilatlarından esnaf ziyareti

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İpekyolu ve Tuşba ilçe teşkilatları haftalık esnaf ziyaretleri kapsamında, Vanlı esnafın sorunlarını dinledi.

VAN 5.11.2016 17:03:58 0
HÜDA PAR ilçe teşkilatlarından esnaf ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

HÜDA PAR İpekyolu ve Tuşba ilçe teşkilatları haftalık esnaf ziyaretleri kapsamında Eski Oto Sanayi ve Ordu Caddesi üzerinde yer alan esnafı ziyaret etti.

HÜDA PAR İpekyolu İlçe Başkanlığı’ndan oluşturulan bir heyet, Ordu Caddesi üzerinde yer alan esnafı ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. İlçe teşkilatın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf, herkesin siyaset yapma hakkının olduğunu söyledi.

Yapılacak olan siyasetin dayatma ve şiddet yoluyla olmaması gerektiğini belirten esnaf, bölgedeki sorunların bir an önce bitmesini ve yerine sükûnetin gelmesini temenni etti. 

Diğer taraftan, HÜDA PAR Tuşba İlçe Başkanlığı’ndan oluşturulan bir heyet ise Eski Oto Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. İlçe teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf, yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Sanayi esnafı, sıkıntılarına karşı yetkililerin ilgisizliğinden yakınırken, kayıt dışı esnafların denetlenmesini ve biriken vergi borçlarının da silinmesini istedi. 

 

Van Olay/Haber Merkezi 

HÜDA PAR ilçe teşkilatlarından esnaf ziyareti