HDP cinsel sapkınlığın bayraktarlığını yapmaya devam ediyor!

Cinsel sapkınlığı protesto amacıyla Fatih’teki Saraçhane Parkında bir araya gelen topluluğu hedef alan HDP, LGBT’nin iğrençliklerine karşı fıtri değerleri savunanları suç işlemekle itham etti!

YAŞAM 19.09.2022 14:21:00 0
HDP cinsel sapkınlığın bayraktarlığını yapmaya devam ediyor!
Tarih: 19.09.2022 14:24

Türkiye’de cinsel sapkınlığı normalleştirme çabaları her geçen gün daha da artıyor. Sol-sosyalist ve laik-seküler çevreler, cinsel sapkınlığı normal görmekle beraber, bu ifsadı yaymak ve topluma dayatmak için de ellerinden geleni yapıyor.

LGBT adlı sapkın grupların bayraktarlığını yapan oluşumların başında ise Kürtlerin hakkını savunma iddiasında olan HDP var. Bazı siyasi partiler, sapkınlığı kısık seslerle savunurken HDP bunu aleni bir şekilde savunma cüretinde bulunuyor.

Kürtlerin yaşadığı bazı illerde sapkınların dernek ve oluşumlarını destekleyen HDP, Türkiye genelindeki ifsadın da adeta taşeronu konumunda.

 

Son olarak cinsel sapkınlığı protesto amacıyla Fatih’teki Saraçhane Parkında bir araya gelen topluluğu hedef alan HDP, LGBT’nin iğrençliklerine karşı fıtri değerleri savunanları suç işlemekle itham etti!

Sözde Kürtlerin haklarını savunan HDP ve bileşenleri, Kürtlerin hangi değerlerine dayanarak bu sapkınlığı savunabiliyor? İslami hassasiyeti olan Kürtlere rağmen cinsel sapkınlık dayatmasının taşeronluğunu yapan HDP’nin aileyi ve temel değerleri hedef alan bu tavrı Kürtler nezdinde ciddi bir sorgulanmayı hak ediyor.

untitled-3-008.jpg