Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER) Her Eve Dokunuyor

Gürpınar Belediyesi bünyesinde kurulan Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER) , yaptığı projelerle ilçe halkının takdirini kazanıyor.

GÜRPINAR 2.07.2021 11:46:25 0
Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER) Her Eve Dokunuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bugüne kadar GİMER'in ve hayırseverlerin desteği ile onlarca vatandaşın yüzü güldü. Bir çok projenin altına imza atan GİMER, insanların kalbine dokunuyor.

'Çocuklar Üşümesin'

Geçtiğimiz kış ayında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverlerin desteği ile sahaya çıkan GİMER ekipleri yüzlerce çocuğa kıyafet hediye etti. Aynı kapsamda 'Bir Çocuk da Sen Giydir' projesi ile 1950 çocuğa giysiler verildi.

Şu ana kadar zor koşullar altında yaşamını idame ettirmeye çalışan ve çeşitli durumlardan ötürü kalacak yer problemi olan 5 vatandaşa ev yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor.

'İftarımı Paylaşıyorum'

Gimer'in kampanyalarından biri olan 'İftarımı Paylaşıyorum' kampanyası geçen ramazan düzenlendi. Kampanyada ihtiyaç sahibi ailelerin ramazan ayı boyunca iftar yemeği ihtiyaçları askıda yemek ile karşılandı.

'Gürpınar Halkı Elazığ'ın Yanında'

Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem sonrasında GİMER, ilçede yardım kampanyası başlattı. Kısa süre içerisinde Gürpınarlıların desteğiyle toplanan 1 kamyon yardım malzemesi Elazığ'a gönderildi.

''Gönül Belediyeciliği '' anlayışı ile her kesime hitap etmek isteyen Gürpınar Belediyesi, bünyesindeki GİMER ile halkın yüzünü güldürüyor. Yeni projeler üretmekte olan GİMER, bu projeler ile de daha çok insana hitap edecek.

Van Gölü Tv/Yunus Yılmaz