Gıda, tarım ve hayvancılık sektörünün öncüleri Van’da buluşacak

Gıda, tarım ve hayvancılık sektörünün öncüleri Van’da buluşacak

TARIM VE HAYVANCILIK 15.09.2023 11:28:00 0
Gıda, tarım ve hayvancılık sektörünün öncüleri Van’da buluşacak
Tarih: 15.09.2023 11:33

Van, yarın önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Van Mutfak Gurme Fuarı için kente gelecek olan gıda, tarım ve hayvancılık sektörünün önde gelen isimleri MÜSİAD’ın düzenlediği panelde bir araya gelecek.

Kentte ilk kez düzenlenecek Van Mutfak Gurme Fuarı’yla birbirinden lezzetli ürünler Vanlıların beğenisine sunulacak. Fuar kapsamında Van’a gelecek olan 40 MÜSİAD üyesi ile Türkiye’nin önde gelen markalarının CEO ve temsilcileri Sektör Nereye Gidiyor? panelinde buluşacak.

MÜSİAD Van Şubesi’nden yapılan açıklamada, 15 Eylül Cuma günü (yarın) Van TSO toplantı salonunda Sektör Nereye Gidiyor? paneli düzenlenecek.

Kentin tanıtımına katkı sağlaması amacıyla düzenlenen panelde gıda, tarım ve hayvancılık sektörlerinin öncü isimleri Vanlı iş insanlarıyla bir araya gelecek.

 

Panele ilişkin yapılan açıklamada, “İlimizin tanıtımına katkı sunmak amacıyla ilkini düzenleyeceğimiz 1. Van Gastronomi Fuarı’nın bir paydaşı olarak, genel merkezimizden ve bölge illerden katılım sağlayacak 40 MÜSİAD üyesi ile Türkiye’nin önde gelen markalarının CEO ve temsilcilerini ağırlayacağımız Sektör Nereye Gidiyor? konulu panele davetlisiniz” denildi.Kaynak Furkan Ersöz – Vanolay