Esnaftan, soğuk hava deposu talebi…

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Tarihi Peynirciler Çarşısını ziyaret ederek çarşı esnafının sorun ve taleplerini dinledi. Esnaflar, soğuk hava deposu talebinde bulundu.

VAN 15.06.2021 17:37:30 0
Esnaftan, soğuk hava deposu talebi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Genel Sekreter Çelikel, Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce restore edilerek daha modern ve hijyenik bir hale getirilen tarihi Peynirciler Çarşısını ziyaret etti.

Tarihi çarşıda incelemelerde bulunan Genel Sekreter Çelikel, iş yerlerini tek tek gezerek, esnafla sohbet edip, talep ve sorunlarını dinledi. Çarşı esnafının soğuk hava deposu talebini not alan Genel Sekreter Çelikel, Van otlu peynirinin kent için önemli bir değer olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak çarşıya önem verdiklerini söyledi.

Kente yönelik gerçekleştirilen turistik gezilerde Tarihi Peynirciler Çarşısı’nın da gezi rotasına alınması gerektiğini ifade eden çarşı esnafı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Genel Sekreter Çelikel’e teşekkür ettiler.

Çarşının güney ve kuzey kısımlarını da gezen Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel’e Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer de eşlik etti.