Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, ilçedeki kurum ziyaretleri kapsamında önemli bir durağa daha uğradı. Kaymakam Karaloğlu, beraberinde Yazı İşleri Müdürü İhsan Coşkun ile birlikte Erciş Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı'nın konuğu oldu.
Görev Başındaki Jandarma Personeliyle Görüşmeler
Ziyaret sırasında Kaymakam Karaloğlu, Bölük Komutanlığı yetkililerinden kurumda yürütülen güvenlik, denetim ve rehabilitasyon çalışmaları hakkında kapsamlı bir bilgi aldı. Görev başındaki jandarma personeliyle bir araya gelen Karaloğlu, çalışmaları yerinde inceledi ve personelin taleplerini dinledi.
Kurumlar Arası İş Birliği Vurgusu
Ziyaret, ilçedeki kamu kurumları arasındaki koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi amacı taşıyor. Kaymakam Karaloğlu, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, Erciş Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı'nın düzenli ve özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, her türlü desteğin süreceğinin altını çizdi.
İncelemelerde Bulunuldu
Gerçekleştirilen ziyaret, sadece bir nezaket ziyareti olmanın ötesine geçerek, kurumun işleyişi ve ihtiyaçlarına yönelik sahada bir inceleme fırsatı da sağladı. Kaymakam Karaloğlu ve beraberindeki heyet, cezaevi birimlerinde incelemelerde bulunarak, idarenin genel durumu hakkında birinci elden gözlem yapma imkânı elde etti.
Kaynak: Van Postası Gazetesi