Tarih: 07.04.2020 19:28

DSÖ'den korkutan açıklama: Başa dönebiliriz

Facebook Twitter Linked-in

Vaka sayısı ise 1 milyon 359 bini aştı.

#2

Foto - Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Christian Lindmeier, koronavirüsle mücadele eden ülkeleri uyararak, “En önemli şey, önlemleri erkenden bırakmamak. Yoksa başa dönebiliriz” ifadelerini kullandı.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Christian Lindmeier, koronavirüsle mücadele eden ülkeleri uyararak, “En önemli şey, önlemleri erkenden bırakmamak. Yoksa başa dönebiliriz” ifadelerini kullandı.

#3

Foto - Dünya Sağlık Örgütü Sözcüsü Christian Lindmeier, düzenlediği sanal basın toplantısında koronavirüsle mücadele eden ülkelere önemli uyarılarda bulundu.

Dünya Sağlık Örgütü Sözcüsü Christian Lindmeier, düzenlediği sanal basın toplantısında koronavirüsle mücadele eden ülkelere önemli uyarılarda bulundu.

#4

Foto - Bazı ülkelerde uygulanan sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamaların sonlandırılmaması gerektiğini vurgulayan Lindmeier, “Yoksa tekrar başa dönebiliriz” dedi.

Bazı ülkelerde uygulanan sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamaların sonlandırılmaması gerektiğini vurgulayan Lindmeier, “Yoksa tekrar başa dönebiliriz” dedi.

#5

Foto - Lindmeier, “Yapılacak en önemli hatalardan biri sokağa çıkma uygulamalarının erken bir şekilde kaldırılmasıdır, aksi takdirde en başa dönülebilir.

Lindmeier, “Yapılacak en önemli hatalardan biri sokağa çıkma uygulamalarının erken bir şekilde kaldırılmasıdır, aksi takdirde en başa dönülebilir.

#6

Foto - Bu aynı hastayken yataktan erken çıkmanız ve hızlı bir şekilde tekrar hastalık belirtileri göstermeniz gibi bir durum” dedi.

Bu aynı hastayken yataktan erken çıkmanız ve hızlı bir şekilde tekrar hastalık belirtileri göstermeniz gibi bir durum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —