Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vanlı gençlerle görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Büyükşehir Belediyesinin Hacıbekir Kültür Merkezini ziyaret ederek burada eğitim gören gençlerle ile bir araya geldi.

VAN 27.03.2022 16:21:24 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vanlı gençlerle görüştü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çeşitli programlara katılmak üzere Van'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyükşehir Belediyesinin Hacıbekir Mahallesi Kültür Merkezini ziyaret etti.
Merkezi ziyaret eden Bakan Soylu’ya, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel ve Daire Başkanları eşlik etti.
Merkezdeki kursları gezen Bakan Soylu, genç kursiyerler ile bir araya gelerek sohbet edip kurslar hakında Vali Bilmez’den bilgi aldı.
Müzik kursunda da bir süre vakit geçiren Bakan Soylu, kursiyerler tarafından seslendirilen şarkılara eşlik edip gençler ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GENÇLERLE GÖRÜŞTÜ

Daha sonra Bakan Soylu, Kültür Merkezinde düzenlenen gençlik buluşmasına katıldı. Bakan Soylu, burada telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı. Telekonferansla Vanlı gençlere hitap eden Erdoğan, toplu açılışların yanı sıra Van'da gençlerle danışma meclisi yapmayı planladığını söyledi. Erdoğan, "Biz de Van'a geldiğimizde inanıyorum ki sizlerle bunu çok daha farklı bir şekilde yaşayacağız. Gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum. İnşallah en kısa zamanda Van'da sizlerle beraber olmak üzere sizleri Allah'a emanet ediyorum" dedi.