Çelik: Adaylık çalışmaları haftaya tamamlanacak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik akşam saatlerinde sona eren AK Parti MKYK sonrasında ilçe belediye başkan adaylıkları ile ilgili bilgi verdi.

VAN 30.12.2013 23:33:00 0
Çelik: Adaylık çalışmaları haftaya tamamlanacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında gündeme dair konuların dışında merakla beklenen ilçe belediye başkan adaylarını açıklanması da konuşuldu. Ak Parti'nin geçtiğimiz hafta açıklanması beklenirken gerçekleştirilen operasyonlar nedeniyle rafa kaldırılan ve komisyonun çalışmasını ertelemek zorunda kaldığı ilçe adaylarının belirlenmesi MKYK'nın da gündeminde idi. Dün Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Ali Şahin'in açıklamasından sonra bir açıklama da Hüseyin Çelik'ten geldi. Şahin dün yaptığı bir açıklamada "200 saati aşkın çalışma yaparak 806 ilçemizin belediye başkan adayını tespit ederek genel başkanımızın onayına sunma noktasına geldik. 113 ilçemizle ilgili çalışmamız devam ediyor." demişti.

Parti genel merkezinde, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantı devam ederken hükümet sözcüsü Hüseyin Çelik twitter üzerinden attığı mesajlarda adaylıklar ile ilgili bir kaç bilgi paylaştı. MKYK'da ilçe adayların durumunun da konuşulduğunu belirten Çelik, çalışmaların devam ettiğini ve haftaya tamamlanacağını belirtti. 

HAFTAYA KALDI...

Çelik MKYK devam ederken twitter üzerinden gönderdiği mesajlarda şu ifadelere yer verdi:

"Ak Parti'nin MKYK toplantısı biraz sonra sona edecektir. Toplantıda ağırlıklı olarak mahalli seçim takvimi ve çalışmaları ele alınmıştır."

"81 İl Belediye Başkan adayımızın açıklanmasından sonra,ilçe ve belde adaylarımızın belirlenmesi önümüzdeki hafta büyük çapta tamamlanacaktır"


ŞEHRİVAN ÖZEL