Çatak’ta Görkemli Seçim Bürosu Açılışı

Çatak’ta Görkemli Seçim Bürosu Açılışı

ÇATAK 29.02.2024 08:45:00 0
Çatak’ta Görkemli Seçim Bürosu Açılışı
Tarih: 29.02.2024 08:48

Çatak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Şeylan, coşkulu görkemli  seçim irtibat ofisinin açılışını gerçekleştirdi

Çatak halkının ilgi gösterdiği açılış törenine AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, AK Parti İl başkanı Emre Güray, Eski milletvekili İrfan Kartal,  Teşkilat üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

G Hb Yh6O Wg A A Kngx

Abdulahat Arvas yaptığı konuşmada, “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde şehrimizi küçük hesaplara kurban etmeyelim. Bu seçimler Van için tarihi bir dönüm noktası olacak. İktidarın gücüyle projelerimizi hayata geçireceğiz. Hiç bir vaadimiz şahsi veya herhangi partiyle ilgili değil Van ile Vanlılarla yakından ilgilidir. Bir beş yılımızı daha heba etmeyelim. Hep birlikte şikâyet ettiğimiz işsizlik, ulaşım ve çevre gibi günlük hayatımızı etkileyen problemlerimizi çözmek için ortak paydada buluşalım. Sivil siyasetin önünü açalım. Kendimize ve kentimize sahip çıkalım. Bu seçimde hizmetler yarışsın, Cumhurbaşkanımızın sözü var. Büyükşehir Belediyesini kazanırsak, Van’a pozitif ayrımcılık yapılacak, tüm taleplerimiz Ankara’da karşılık bulacak. Bu seçimin kaybedeni olmayacak, hep birlikte kazanacağız”  diye konuştu.

 

Arvas, Çatak ilçemizin kalkınması, refahının artması ve halkımızın yaşam kalitesinin yükselmesi için birlikte mücadele etmeliyiz. Bu yolda, sizlerin güvenini ve desteğini arkamıza alarak, birlikte başaracağımıza inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.

G Hb Yh6L W E A A X S Hs

Çatak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Şeylan ise “Biz hizmet adamıyız, bizim sevdamız da kavgamız da mücadelemiz de derdimiz de memleket meselesi, memleketin daha iyi bir noktaya gelmesidir. Tüm çatak ve Van’dan 31 Mart yerel seçimlerinde güçlü bir destek bekliyoruz dedi.

Kurdele törenin ardından AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ile Çatak  Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Abdurrahman Şeylan ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi.