Çatak Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi

Çatak Belediyesi tarafından organize edilen programda belediye personeli, ilçe müftülük personeli, VASKİ çalışanları ve itfaiye çalışanları aileleri ile birlik beraberlik iftarında buluştu.

ÇATAK 21.04.2022 12:40:15 0
Çatak Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çatak Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, belediye çalışanları, müftülük personeli, VASKİ çatak işletme personeli, Van Büyükşehir yol yapım bakım ve onarım çatak işletme şefliği çalışanları, İtfaiye daire amirliği personeli ve aileleri katıldı.

Program sonunda konuşma yapan Başkan Şeylan, “Belediye Başkanı olarak tüm personelin her zaman yanındayım. Belediye çalışanı olmak bir ayrıcalıktır, ayrı sorumlulukları beraberinde getirir. Belediye çalışanlarının bayramı, gecesi, gündüzü, yazı, kışı olmaz. Bir bayram günü su arızası olur ekipler gecede çalışır. Yollar tamir olacaktır ekipler çalışır, çöpler toplanacaktır, temizlik işçileri 24 saat çalışır. İtfaiye 24 saat görevi başındadır. Bizler daima çalışanlarımızın haklarını daha da iyileştirmek için çalışıyoruz. Ramazan ayının aileleriniz ile birlikte sizlere hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.