Büyükşehir umutlu gitti

Van Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasman da oynayacağı, Lider Ankara Demirspor maçına umutlu gitti. Kırmızı siyahlılar, bu maçtan da Van'a 3 puanla dönmeyi hedefliyor. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşma için, çok say?

VAN 28.02.2015 10:31:38 0
Büyükşehir umutlu gitti
Tarih: 01.01.0001 00:00
                                Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 2.devrenin 6. Karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 1 karşılaşma saat 13.00'da başlarken, 8 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.

                  Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor'dan bir puan farkla liderliği devr alan Ankara Demirspor, sahasında Van Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. 2 Takım açısından da önemli bir karşılaşmada, Ankara Demirspor evinde liderliği kaybetmemenin, Van Büyükşehir Belediyespor ise, galibiyetler serisini devam ettirmenin mücadelesini verecek. Hafta boyunca bu önemli karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, Ankara'ya umutlu gitti. 2. Devrenin ilk 5 maçını kazanarak çıkışa geçen Van Büyükşehir Belediyespor, bu karşılaşmadan da Van'a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

            2 Takım açısından da önemli olan karşılaşma da, kırmızı siyahlı ekibe destek vermek için, Van ve İstanbul'dan çok sayıda taraftar bugün Ankara'ya gidecek. Ligin ilk devresinde Van'da oynanan ilk karşılaşmayı, Van Büyükşehir Belediyespor, 1-0 kazanmıştı. Van Büyükşehir Belediyespor, 32 puanla 8. Sırada yer alırken, Ankara Demirspor ise 40 puanla 1. Sırada yer alıyor.

               Yarın saat 13.30'da Ankara Cebeci İnönü Stadında oynanacak olan, Ankara Demirspor-Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını orta hakem Oktay Taş yönetecek. Kırmızı siyahlı ekip, bu maçın ardından Van'a dönerek, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Bölge: Salih Deniz