Büyükşehir gümbür gümbür gelecek

Erzurum'da hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, tam hazır olarak Van'a dönmeyi hedefliyor. Kırmızı siyahlı ekip de transfer arayışları da devam ediyor.

VAN 7.08.2017 15:01:37 0
Büyükşehir gümbür gümbür gelecek
Tarih: 01.01.0001 00:00
 TFF 3. Lig karşılaşmaları 26 Ağustos'da başlayacak. 3 Grupta toplam 54 takım kamp bölgelerinde hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.
    Bu sezon hedefi şampiyonluk olan ve TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
    Erzurum'daki ilk etap kampında 2 hazırlık maçı yapan ve 2 maça da gençlerle çıkan sahadan mağlup ayrılan kırmızı siyahlı ekip, 2. Etap kampında ise 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'la bir hazırlık maçı yaptı. Maçın ilk devresine tam kadro, 2. Devresine ise gençlerle çıkan Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmayı 2-0 kazandı. Yönetimin ve teknik kadronun Gümüşhanespor maçında takımın gösterdiği performanstan memnun oldukları gelen haberler arasında. Kırmızı siyahlı ekip, bugün ise Ofspor'la bir hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maçlarının ölçü olmadığının bilincinde olan kırmızı siyahlılar, bu hazırlık maçları sayesinde takımda görülecek eksikliklerini, transfer dönemi kapanmadan tamamlamayı hedefliyor. Bu açıdan yönetimin transfer arayışları son hızıyla devam ediyor. Birkaç gün içinde yeni isimlerin de takıma dahil edileceği belirtiliyor.
   15 Ağustos'a kadar Erzurum'da hazırlıklarını sürdürecek olan Van Büyükşehir Belediyespor, 2 günlük dinlenmenin ardından Van'da toplanacak ve ilk maçın son hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Sezonun ilk maçını kendi sahasında grubun güçlü ekiplerinden Ankara Demirspor'la oynayacak olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçın öncesinde bir hazırlık bir maçını da Van'da oynayarak taraftarlarıyla buluşmayı hedefliyor. Şu an itibariyle hazırlık maçı için takım arayışı devam ediyor. Bu hazırlık maçının gece oynanması bekleniliyor.
   TFF 3. Ligin bu sezon en zorlu grubu olarak görülen 2. Grupta yer alan takımlarda grubun zorluğunun bilincinde olarak bir yandan hazırlıklarını bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 18 Takımın yer aldığı gruba bakıldığında yaklaşık 7-8 takımın çok iyi transferler yaptığı ve şampiyonluğu hedeflediği görülmekte. Ankara Demirspor, 1461 Trabzonspor, Tirespor, Gölcükspor, 24 Erzincanspor, Pazarspor Orduspor ve Darıca Gençlerbirliğispor takımları grupta görünen zorlu takımlar. Buda gösteriyor ki bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup karşılaşmaları hem zorlu hem de heyecanlı geçecek. Tabi grupta sürpriz takımlarında çıkması mümkün olarak görülüyor.
    Van Büyükşehir Belediyespor, grupta yer alan güçlü takımlara göre biraz daha şanslı olarak görünüyor. Çünkü halen ligler başlamadan, kent havaya girmiş, taraftarları şampiyonluğa adapte olmuş, kent bayraklarla süslenmiş ve taraftar sayısı geçmişe göre kat kat artmış durumda. Takıma her alanda tam destek var. Yönetim teknik kadro ve futbolcularda bunun bilincinde. İşte bu kenetlenme geçmişte olduğu gibi bugünde şampiyonluğu getireceği herkes tarafından konuşulmaktadır. Burada tek sıkıntı olarak tribünlerin yetersizliği olarak görünüyor.
    Erzurum kampı ardından Van'da toplanacak olan Van Büyükşehir Belediyespor 27 Ağustos'da oynayacağı Ankara Demirspor maçının son hazırlıklarını teknik direktör Erdoğan Yılmaz nezaretinde kendi tesislerinde sürdürecek.