Bilici, sanayi esnafını ziyaret etti

İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici sanayi sitesini ziyaret etti.

İPEKYOLU 28.02.2024 21:27:00 0
Bilici, sanayi esnafını ziyaret etti
Tarih: 28.02.2024 21:39

Esnafların sorunlarını yerinde gören Bilici, sanayi sitesinin sorunlarının ortak akılla, el birliğiyle çözüme kavuşturulması için gayret göstereceklerini söyledi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediyesi Başkan Adayı Eğitimci Yazar İş İnsanı Mehmet Bilici, beraberindeki partililerle birlikte Sanayi esnafını tek tek gezerek, işyerlerinde esnaflarla sohbet ederek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

“Esnaflarımızın Çay Sohbetlerine Misafir Olduk”

Esnafın şehir ekonomisinin can damarı olduğunu ifade eden İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar İş İnsanı Mehmet Bilici, şunları söyledi:
“Esnaflarımızın yaptıkları işleri yerinde gördük. Çay sohbetlerine de misafir olduk. Esnaflarımızın taleplerine hızlı çözümler üre ikitmek için var gücümüzle çalışacağız. Halkımızın ve esnafımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. Sanayi esnafımızın sıkıntılarını ve sorunları dinledik. Sıkıntılarını ortak akıl yöntemiyle çözmek için gayret göstereceğiz. Yoğun ve ağır iş tempolarına karşın güler yüzlerini eksik etmiyorlar. Sıcak karşılamaları için kendilerine teşekkür ediyor, esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

“Sanayi Esnafından Teşekkür”

Sanayi esnafı da Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediyesi Başkan Adayı Eğitimci Yazar İş İnsanı Mehmet Bilici’ye ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, başarılar dilediler.