Bayburt Özel İdare- Vanspor maçının detayları…

Temsilcimiz Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Bayburt Özel İdarespor'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Kırmızı siyahlı ekibin oldukça etkisiz olduğu maçta, Bayburt temsilcisi ilk yarıda bir gol, ikinci yarıda ise dört gol

SPOR 1.11.2021 10:24:24 0
Bayburt Özel İdare- Vanspor maçının detayları…
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin onuncu haftasında deplasmanda Bayburt Özel İdarespor'a farklı mağlup oldu.

Kırmızı siyahlı ekibin oldukça etkisiz olduğu maçta, Bayburt ekibi ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda daha etkili bir oyun sergileyen Bayburt Özel İdarespor, sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Bayburt Genç Osman Stadı'ndaki karşılaşmada Barkın Kara orta hakem olarak görev yaparken, Oğuzhan Yiğit Karpuz ve Onur Gülter yardımcıları olarak görev aldı. Dördüncü hakem ise Emre Korkmaz oldu.

Ev sahibi takım sahaya; Zülküf Özer, Uğur Mustafa Türk, Ömer İnan, Sefa Narin, Onur Kolay, İbrahim Alan, Mehmet Taşçı, Uğur Aygören, Ömer Esenkaya, Yunus Emre Yalçın ve İlker Sayan ilk onbiri ile çıktı.

Vanspor ise Saffet İşler teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Berat Çetinkaya, Mete Yıldız, Barış Gök, Selim Kayacı, Oktay Aydın, Emrah Tacir, Fatih Somuncu, Kubilay Akyüz ve Hamza Küçükköylü ilk onbiri ile çıktı.

İLK YARIDA TEK GOL

Bayburt Özel İdarespor maça golle başladı.

4. dakikada kullanılan köşe vuruşunda, ceza sahası içinde İlker kafa ile dokundu ve ev sahibi ekibini öne geçiren golü kaydetti:1-0

9. dakikada Vanspor atağında Oktay uzun bir top çıkardı, Kubilay kaleci ile karşı karşıya kaldı, ama hakem ofsayt düdüğünü çaldı.

17. dakikada ev sahibi ekipten Ömer İnan sakatlanarak yerini Tarık Mayhoş'a bıraktı.

20. dakikada Bayburt Özel İdare net bir golden yararlanamadı. Sefa'nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan İbrahim, uzak köşeye ayak içi ile bıraktı, son anda Kaleci Aydın gole izin vermedi.

26. dakikada Bayburt atağını faulle durduran Oktay Aydın sarı kart gördü.

40. dakikada Vanspor gole yaklaştı. Kerem sağ kanattan yerden ortaladı. Hamza topun üstünden atladı, Kubilay gelişine sert vurdu, kalecinin hemen önünde Fatih dokundu, top direğe çarparak oyun alanına döndü. Ama savunma topu uzaklaştırdı.

44. dakikada Vanspor atağında Kubilay'ın pasında Hamza yerde kaldı, hakem devam dedi.

Maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA DÖRT GOL DAHA…

Ev sahibi ekip ikinci yarıya da etkili başladı.

48. dakikada İbrahim Alan'ın attığı golle ev sahibi ekip 2-0 öne geçti.

Aynı dakikada Mete Yıldız sarı kart gördü.

52. dakikada bu kez sahneye Onur Kolay çıktı. Onur'un golüyle Bayburt Özel İdarespor farkı üçe çıkardı:3-0

55. dakikada Bayburt Özel İdarespor atağında İlker kaleci ile karşı karşıya kaldı, aşırtma bir vuruş denedi, top üstten auta gitti.

58. dakikada İlker hakemi aldatmaya dönük hareketi nedeniyle sarı kart gördü.

60. dakikada Van temsilcisi iki oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Oktay ve Mete'nin yerlerine; Furkan Polat ve İsmet Kavuştu oyuna dahil oldu.

64. dakikada ev sahibi ekip geliştirdiği güzel atak sonucu golü buldu. İlker ve İbrahim paslaşması sonrası ceza sahası içinde top yeniden İlker'in önünde kaldı. Bu oyuncunun ayak dışı ile güzel vuruşu sonrası top ağlarla buluştu:4-0

69. dakikada Bayburt ekibinden iki değişiklik birden yapıldı. İki gol atan İlker yerini Ömer Çalışkan'a, tek gol atan İbrahim ise yerini Ali Aydemir'e bıraktı.

73. dakikada Bayburt takımı direğe takıldı. Savunmanın uzaklaştıramadığı topu, ceza sahası dışında Uğur kaleye yolladı, top üst direğe çarparak auta gitti.

76. dakikada Vanspor'da Selim sarı kart gördü.

77. dakikada Bayburt takımında Onur Kolay ve Sefa Narin oyundan çıktı, yerlerine Selim Asal ve İbrahim Carlak girdi.

Aynı dakikada Vanspor'da Furkan Polat yerini İbrahim Bingöl'e bırakırken, Fatih Somuncu yerini Şirin Soydan'a bıraktı.

Bu dakikalarda Bayburt Özel İdarespor pas yaparak oyunu soğuttu.

85. dakikada Vanspor atağında Hamza çalımını attıktan sonra vuruşunu yaptı, ancak kaleci için kolay bir toptu.

86. dakikada ev sahibi ekipten Uğur sarı kart gördü.

89. dakikada Bayburt Özel İdarespor beşinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Taşçı ortasını çıkardı, ceza sahası içinde Ömer Esenkaya dokundu ve takımını 5-0 öne geçiren golü attı.

Maçta başka gol olmadı ve Vanspor, Bayburt deplasmanından 5-0 mağlup ayrıldı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş