Başkan Şeylan'dan kurum ziyaretleri

Başkan Şeylan'dan kurum ziyaretleri

ÇATAK 16.02.2024 11:04:00 0
Başkan Şeylan
Tarih: 16.02.2024 11:06

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti ilçe Teşkilatı ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ve kuruluşlara ziyarette bulundu.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Tarım Orman Ve Gıda Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ADEM, Çatak Mal Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, PTT, VEDAŞ, VASKİ, İtfaiye yönetici ve personellerini ziyaret etti. 

Başkan Şeylan, kurum müdür ve yöneticileri başta olmak üzere kurumların bütün çalışanlarını tek tek ziyaret ederek hasbihal etti.

Ziyaretler sırasında hizmetlerde kurumlar arası ilişkilerin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şeylan, "Kurumlarımızın değerli yönetici ve çalışanları ile sohbet etme imkânı bulduk. Doğa Harikası güzel ilçemize katkı sağlayacak olan her türlü projenin ve çalışmanın arkasında yer aldık. Olmaya da devam edeceğiz. Vatandaş odaklı çalışan tüm kurum ve kuruluşların çabalarının önemsenmesi ve takdir edilmesi gerekiyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi daha güzel hale getireceğiz. Şahsım ve vatandaşlarımız adına kurumlarımızın çok kıymetli yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN ŞEYLAN HASTALARI UNUTMADI

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, daha sonra AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte Çatak Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulundu. Hastane çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Şeylan, hasta ve yakınlarına da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çatak Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Ertan ve Hastane Müdürü Turgut Güleç tarafından karşılanan Başkan Şeylan sohbet sırasında İhtiyaç duyulduğunda her zaman Çatak Belediyesi olarak yanlarında olduklarını belirtti.

Akabinde hastaların durumları ile ilgili bilgi aldı. Tedavileri devam eden hastaları ve hasta yakınlarını tek tek ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini iletip sohbet etti. Özveriyle çalışan personeli de kutlayarak çalışma hayatlarında başarılar diledi. Başkan Şeylan, tüm kurum ve kuruluşlar gibi sağlık kurumlarıyla da uyum içinde çalıştıklarını ve bu ziyaretler vesilesiyle karşılıklı taleplerin de dile getirildiğini söyledi.

Hastane Başhekimi Ali Ertan da ihtiyaçları durumunda Belediye Başkanımız elinden gelen gayreti gösterdiğini belirtti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU