Başkan Say: Daha güzel bir Edremit için çalışıyoruz

"SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ; YENİ EDREMİT'İ KURUYORUZ"

EDREMİT 7.11.2022 10:58:00 0
Başkan Say: Daha güzel bir Edremit için çalışıyoruz
Tarih: 07.11.2022 11:00

 

Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, ilçeye bağlı Dönemeç Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Say, vatandaşlara söz verdikleri gibi, alt yapısı, üst yapısı, alternatif yolları ile yeni Edremit'i kurduklarını dile getirerek, "Daha güzel bir Edremit için geceli-gündüzlü çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Edremit Belediyesi, kırsal mahallelerin yollarını modern kaplamalar ile yenilerken, ilçenin her köşesine dokunmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Sık sık ilçe halkıyla bir araya gelen, sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, söz verdikleri gibi daha güzel bir Edremit için çalıştıklarını söyleyerek, altyapısı, üstyapısı, alternatif yollarıyla, yeni Edremit'in her köşesiyle çok daha güzel olacağını vurguladı.

İlçedeki vatandaşların yaşam standartları üst seviyeye çıkarmak için, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ederken, bir taraftan da asırlık sorun haline gelen alt yapı sorunları tarihe karışıyor.

Taziye evleri, yol çalışmaları ve her mahallede çocukların eğitimi için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Edremit Belediyesi, vatandaşları da dinlemeyi ihmal etmiyor.

"SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ; YENİ EDREMİT'İ KURUYORUZ"

Edremit'in her köşesinin kalitesini yükseltmeye devam ettiklerini söyleyen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, "Kırsal mahallelerimizin yollarını modern kaplamalar ile yeniliyoruz. Söz verdiğimiz gibi; Yeni Edremit'i kuruyoruz. Alt yapısı, üst yapısı, yeni yollarıyla Yeni Edremit her köşesiyle çok güzel oluyor. Arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Alt yapısı biten bölgelerimizi asfalt ile tanıştırıyoruz. Bunun yanında okullarımızın donanımını ve ortamını iyileştirmeye devam ediyoruz. 12 bin metrelik bir parke taşı çalışması, yani dönemimizdeki ilk taş çalışmasını yaptık. Sokak ve caddelerin, 5 bin metrelik bir stabilize ihtiyacı var. Ondan sonra çalışmalar aralıksız sürecek. Bunun yanında 5 yüz metrelik de drenaj yani su iletim hattı dediğimiz işlemi fen işlerinde görev alan arkadaşlarımız tamamladı. Yine mahalle taziye evimizde tel duvar ihtiyacı vardı, onu da tamamladık. İlçemizdeki mahallelerimizi ziyaret ederek, mahalle sakinlerimizin talep ve sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. Halkımızın talep ve sıkıntılarına hızlı şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Daha güzel bir Edremit için gece- gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.