Başkan Kuşan, vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Kuşan, vatandaşlarla bir araya geldi

İPEKYOLU 25.12.2023 11:03:00 0
Başkan Kuşan, vatandaşlarla bir araya geldi
Tarih: 25.12.2023 11:04

Van’ın İpekyolu İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, mahalleleri tek tek ziyaret ederek beklentilerini dinliyor. Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kuşan, “İpekyolu’nun hak ettiği değeri görmesini için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Van için dönüm noktası olacak günlere yaklaşıyoruz” dedi.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki heyet Bostaniçi Mahallesi'ni ziyaret ederek TOKİ’de ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Kuşan’ın ziyaret programına yönetim kurulu üyeleri ve partililer de eşlik etti.

TOKİ sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Kuşan, sorun, talep ve önerileri dinleyerek tek tek not aldı.

“VAN İÇİN DÖNÜM NOKTASI OLACAK GÜNLERE YAKLAŞIYORUZ”

Mahallelerin beklentilerini gerçek mahalle sakinlerinden dinlemek adına ziyaretler yaparak karşılıklı sohbet ettiklerini belirten Kuşan, “Her bir mahallemiz kıymetlidir ve her birinin farklı özellikleri var. Bunun yanında mahalle halkının farklı talep, istek ve sorunları var. Bizde toplantılar yaparak bu istek ve sorunları yerinde dinliyoruz. Ne yapabiliriz bunu konuşup, tartışıyoruz. Günümüzü, gecemizi mesaimizi halkımıza harcıyoruz. İpekyolu’nun hak ettiği değeri görmesini için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Van için dönüm noktası olacak günlere yaklaşıyoruz” dedi.

“HİÇ KİMSEYİ SİYASİ DÜŞÜNCESİ VE KİMLİĞİNDEN DOLAYI AYRIŞTIRMIYORUZ”

Kuşan, 2024 yerel seçimlerinde değişim olduğunda İpekyolu’nun daha fazla hizmetle buluşacağını belirterek “Memleketimizin ve ülkemizin neredeyse en sıcak gündemi artık yerel seçimler. Bu seçimlerde halkımız ak belediyeciliği tercih etmesini istiyoruz ve temenni ediyoruz. Yerelde güçlü olduğumuz takdirde merkezi hükümetin de gücünü arkamıza alıp ilçemizin her köşesinde devrim niteliğinde hizmetler yapabiliriz. Sosyal belediyeciliği çok daha fazla geliştirebiliriz. Hiç kimseyi siyasi düşüncesi ve kimliğinden dolayı ayrıştırmıyoruz. Yine bütün mahallelere aynı gözle bakıyoruz. Siyasi mühendisliğe karşıyız. Halkımızdan sadece bir şans istiyoruz. Yerelde ak belediyeciliği tercih etsinler. Evet, ilk olacak ama en güzeli olacak, iddia ediyoruz” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyarette söz alarak konuşan mahalle sakinleri de beklentilerini ve kentin sorunlarını anlatarak çözüm bulunmasını istediklerini söylediler. Misafirperverliklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Kuşan, sorunların çözümü için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ