BAŞKAN ARVAS, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Meki Arvas, Belediyemiz ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı koordinesiyle yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarını ve Belediyemizce yaptırılan Küçük Sanayi sitesi çalışmalarını yerinde inceledi.

BAHÇESARAY 29.10.2022 10:40:00 0
BAŞKAN ARVAS, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Tarih: 29.10.2022 10:45

Belediye Başkanımız Meki Arvas, Belediyemiz ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı koordinesiyle yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarını ve Belediyemizce yaptırılan Küçük Sanayi sitesi çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Arvas açıklamasında; İlçemizin tüm mahallelerinde deforme olan ana ve ara yollarda çalışmalarımız belirlenen program çerçevesinde devam etmektedir. Çalışmalar bu yıl mevsim şartları elverdiği sürece Belediyemiz ile Van Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile program dâhilince devam edecek. Bahçesaray Belediyesi olarak mahallerimizde hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimizi program dâhilinde devam ettiriyoruz. İnşallah 2023 yılında da aynı özveri ile çalışıp, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız dedi.