Başkan Tanış'tan 18 Mart Mesajı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜRPINAR 17.03.2021 15:44:07 0
Başkan Tanış'tan 18 Mart Mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Başkan Tanış, milletin bağımsızlığı ve yenilmezliğinin dünyaca tescil edildiği 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıldönümünü idrak etmenin onur ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.
 Şartlar ne kadar zor, düşman ne kadar güçlü olursa olsun milletimiz; birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde vatan ve istiklali için en büyük düşmanları bile yenebileceğini tüm dünyaya Çanakkale Zaferiylegösterdiğini ifade eden Başkan  Tanış, şu ifadelere yer verdi:
 “Kurtuluş mücadelemizin temellerinin atıldığı, tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanının canla, kanla, imanla yazıldığı Çanakkale, esaret altında yaşayan bütün mazlum milletlere de umut ışığı olmuştur. “Çanakkale Geçilmez” dedirten Aziz Milletimiz, 106.yıl önce olduğu gibi bugün de ‘İstiklalden İstikbale Çanakkale’ temasıyla vatanına, geleceğine ve bağımsızlığına sahip çıkma azim ve kararlılığını her daim gösterecektir. Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere topraklarımızı vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’ni kutluyorum.”