Bahçeşehir Koleji Eğitim Direktörleri Velileri Buluştu

Bahçeşehir Koleji Eğitim Direktörleri verilerle buluşurak bilgiler verdi.

VAN 27.11.2013 16:36:01 0
Bahçeşehir Koleji Eğitim Direktörleri Velileri Buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.11.2013 16:36

Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürlüğü'nden Eğitim-Öğretim Direktörü Fatih Karadağlı Yabancı Diller Direktörü İpek Bulduk Göley Bilgi İşlem Direktörü Burak Gencay ve Anaokulları Direktörü Hale Güney Van Bahçeşehir Koleji'ne iki günlük ziyarette bulundu.
İki günlük ziyarette öğretmenlere rehberlik yapmak amacıyla ders gözlemlerinde bulunan misafirler, 26.11.2013 Salı günü saat 17:30'da da okulun konferans salonunda velilerle buluştu.
Velilere Bahçeşehir Kolejleri'nin 34 Kampüsünde de paralel hizmetin söz konusu olduğunu vurgulayarak, öğretmen kadrolarının genel müdürlükçe oluşturulduğu, kadronun her yıl hizmet içi eğitimden geçtiğine değindiler.
Misafirlerin en çok beğenisi ise öğrencilerin sosyal öz güvenli ve kurallı olmaları çekti. Böylesi çocuklar yetiştirdikleri için anne babaları kutlayan Fatih Karadağlı sunum sonunda velilerden gelen sorunları yanıtladı.

Bişar Ulutaş /VAN