Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas okulları ziyaret etti

Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Bahçesaray ilçesinde faaliyet veren bazı okulları ziyaret etti.

BAHÇESARAY 24.11.2022 20:10:00 0
Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas okulları ziyaret etti
Tarih: 24.11.2022 20:35

Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Bahçesaray Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Takmaz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şeyma Tarhan ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Tan ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Bahçesaray ilçesinde faaliyet veren bazı okulları ziyaret etti. Ziyarette Öğretmenlerle görüşen, Öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Arvas, akabinde Öğretmenlerin Gününü kutlayarak beraberindekiler ile birlikte öğretmenlere gül dağıttı.  

Öğretmenlik mesleğinin kutsiyetine dikkat çeken Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Öncelikle görev şehidi öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Bir toplum öğretmenine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarları, yılmaz neferleridir. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında, fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin gayretleri çok önemlidir ve öğretmenlerimiz ülkemizin en önemli yapı taşlarıdırlar. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde aileden sonra en büyük görev öğretmenlerimize düşmektedir. Öğretmenlerimiz, sağlıklı nesillerin yetişmesinde kilit rol oynamaktadır. Bu bakımdan öğretmenlerimizin toplumumuzdaki önemi büyüktür” dedi.

Başkan Arvas, ziyaret sonrası öğretmenlere görevlerinde başarılar dileyerek öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çekindi.