Baba-oğul Erciş Örenespor'da forma giyiyor

Van Amatör liginde mücadele eden Erciş Örenespor'da baba Veysel Aras ve oğlu Miraç Aras aynı takım forması altında mücadele veriyor.

VAN 31.12.2021 11:10:44 0
Baba-oğul Erciş Örenespor'da forma giyiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Çetin Atacan 1. Amatör Ligi son hızıyla devam ediyor. Ligde mücadeleler devam ederken, ortaya çıkan bir gerçek, herkesi şaşırttı.

Van 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Erciş Örenespor'da baba ve oğlu, aynı takımda forma giyiyor.

Erciş Örenespor'u yıllardır amatör ligde tutmaya çalışan ve bu yolda mücadelesini sürdüren Veysel Aras, nam-ı diğer Çavuş, Erciş Örenespor'da hem kulüp başkanı, hem antrenör, hem de futbolcu olarak görev yapıyor. 51 yaşında olan ve takımın kaptanlığını da yapan Veysel Aras, bir ilke de imza atarak, oğluyla birlikte takımın başarısı için mücadele ediyor.

51 yaşını devirmesine rağmen hala yeşil sahalarda top koşturmaya devam eden Veysel Aras, futbol tutkunu ve çok sevdiği yeşil sahalardan kopamıyor.

Şimdilerde kendi kulübünde oğlu Miraç Aras ile birlikte takımlarının başarısı için mücadele ediyorlar.

Sahalarda görünen bu ender durum karşısında düşüncelerini dile getiren Veysel Aras, yaşının ilerlemiş olmasına hiç takılmadığını, gençlere örnek olmak adına bunu daha uzun yıllar devam ettirmek istediğini dile getirdi.

Aras, "Gençlerimizi sporla buluşturmak adına bu yaşta hala futbol oynamaya gayet ediyorum. Futbolu çok seviyorum. Sağlımın el verdikçe oynamaya devam edeceğim ve bu kulübü de yaşatmaya devam edeceğim" dedi.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz