Altın: Van kentinin takımı, daha iyi yerlere layık!

Vanspor Teknik Direktörü Erhan Altın, 1996 yılında Eskişehirspor'da Yardımcı Antrenör iken Van'a geldiğini belirterek, "O zamanlar Van küçük bir şehirdi. Ama bu şehrin takımı Süper Lig'deydi. Ligin adı 1. Lig olsa da

SPOR 11.02.2022 10:31:22 0
Altın: Van kentinin takımı, daha iyi yerlere layık!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çarşamba günü erteleme maçında Afjet Afyonspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Vanspor'da moraller yerinde. Teknik Direktör Erhan Altın ise Pazar günü oynayacakları Turgutluspor maçına odaklandıklarını söyledi.

Afjet Afyonspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını anlatan Vanspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Afyon takımının önemli bir takım olduğunu, maçın zor geçeceğini biliyorduk. Savunma ağırlıklı oynasak da, yaptığımız ataklarla rakibe de sıkıntılar çıkardık. İlk golü yedikten sonra, beraberliği sağladılar. Ama gayretimizle yeniden kazanmayı başardık. Takım içinde güzel bir hava var. Birbirimize sevgi saygı içinde başarı yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Doksan dakika boyunca bizleri desteklediler. Eksiklerle ilgili bir şey demek istemiyorum. Tarzım değildir. Yenilseydik bile yine bir şey demezdim. Bu tür olumsuzlukları gündeme getirmem. Her futbolcu bizim için çok önemlidir. Sahaya çıkıp büyük gayret gösterdiler ve maçı kazandılar. Bizler teknik ekip olarak her oyuncuyu hazır tutmak mecburiyetindeyiz. Hem teori, hem pratik olarak çalışmalarımız devam ediyor. Söylenenler sahada ortaya konulunca, başarı da kendiliğinden geliyor. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir seri yakalayıp devam etme düşüncesindeyiz. Elbette bazen tökezlemeler, geriye düşmeler olacaktır. Bunlar bizi hedefimizden uzaklaştırmayacaktır inşallah" dedi.

Pazar günü oynanacak olan Turgutluspor maçını da değerlendiren Teknik Direktör Erhan Altın, "Bazı sporcularımız kovid olduğu için oynayamadı. Pazar günkü maçta birçok oyuncumuz hazır olacak. Bizde oynayan, oynamayan herkes gayret göstermeli. Antrenmanda öne çıkan, hazır olan formayı giyer. Futbolcularımızla bunu paylaşıyoruz. Vanspor'un geleceğini iyi görüyorum. Futbolcularımız başarı için motive olmuş durumda. Bu enerji ve sinerjiyi aldığım için Van'a geldim. Ben buraya 1996 yılında gelmiştim. Eskişehir takımındaydım. Ama gelinen süreçte şehir büyüdü. Şimdi bu kentin takımının çok iyi yerlerde olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Eleştiriye açık olduğunu anlatan Altın, "Bizler her zaman için eleştiriye açığız. Bakın buradan kimler geldi geçti. Sizler buradasınız. Gazetecilerin eleştirileri veya sosyal medyadaki eleştiriler hakkaniyetli olmalı. Yapıcı eleştiriye açığız" şeklinde konuştu.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş