Akyürek: "Tuşba ilçesine hizmet için adayım!"

Alaköy Mahalle Muhtarı ve İş İnsanı Zeki Akyürek yaklaşık 50 muhtar ile birlikte Tuşba Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

TUŞBA 13.11.2023 17:25:00 0
Akyürek:
Tarih: 13.11.2023 17:57 Güncelleme: 13.11.2023 18:40

31 Mart 2024 Yılında Türkiye Genelinde Yapılacak olan Mahalli Seçimler için Tuşba Belediye Başkanlığına aday olacak isimler vitrine çıkmaya başladı.

Bugün Van Tuşba Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Alaköy Mahalle Muhtarı ve İş İnsanı Zeki Akyürek, yaklaşık elli muhtar ile birlikte AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığına geldi. Alkışlar eşliğinde salona giren Tuşba İlçe Belediye Başkan aday adayı Zeki Akyürek'i İlçe Başkanı Erdal Baran ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Burada söz alan İlçe Başkanı Erdal Baran “Belediye Başkan adaylığı süreci başladı. Alaköy Mahelle Muhtarımız Zeki Akyürek beye çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diliyorum. Teşkilatımız olarak başvuru yapacak olan adaylarımıza eşit mesafede duracağız. Her bir aday adayı bizim için değerlidir. Partimize güç katacaklar” dedi.

Tuşba ilçesine bağlı 67 muhtarların yaklaşık 50'si ile adaylık başvurusuna gelen Tuşba İlçe Belediye Başkan aday adayı Zeki Akyürek “Burada şahsıma destek olmak adına bulunan birbirinden kıymetli muhtarlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin sesi olacağım. Gerek siyasi, gerek bürokrasi alanında sizlerin sorunlarını çözmek için bir köprü olacağım. Belediyede olsun. TEDAŞ'ta olsun, hangi kamu kurumu olursa olsun. Allah nasip eder de belediye başkan adayı daha sonra da belediye başkanı olursam sizlere hizmet etmek boynumun borcu olsun. Çünkü içinizden biriyim. Belediye hizmetleri yerelde ve kırsalda başlar. İlçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. İnşallah seçilecek olursam. Birçok hizmet birimi oluşturup çözümleri konusunda ön ayak olacağım. Arkamda böyle bir desteğin olması hem beni duygulandırdı hem de hizmet aşkımı perçinledi. Yüreğinize sağlık kıymetli muhtarlarım” ifadelerini kullandı.

Zeki Akyürek adına söz alan muhtarlar teşkilat mensuplarına çağrıda bulunarak, “Adayımıza desteğimiz sonsuz. Cumhurbaşkanımız da muhtarlara oldukça önem veriyor. AK Parti teşkilat mensupları inşallah bu çağrımıza destek verirler. Bu defa da bir muhtar arkadaşımızı Tuşba Belediye Başkan adayı yaparlar” dedi. Dilek ve temenni konuşmaları sonrası Tuşba Belediye Başkan aday adayı Zeki Akyürek resmi başvuruda bulundu. Çekilen hatıra fotoğrafları sonrası program son buldu.