Ak Parti'de istifa!

Ak Parti'de istifa!

SİYASET 6.02.2024 17:48:00 0
Ak Parti
Tarih: 06.02.2024 18:59 Güncelleme: 06.02.2024 19:06

Bedirhan Erdem yaptığı basın açıklamasında  kamuoyunu bilgilendirmede bulunarak Ak Parti'den istifa etti.

 İşte o açıklama…

"Çok kıymetli Gevaşlı hemşehrilerim, sevgili vestanlılar, geleceğimizin teminatı gençler, baş tacı kadınlar, ayakları öpülesi annelerimiz ve basınımızın güzide temsilcileri, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.
Ben Bedirhan Erdem içinizden biri, kiminin kardeşi, kiminin arkadaşı, kiminin abisi..
Uzun yıllar Ak Parti içerisinde siyaset yaptım. ilçe başkanlığı süresince sizlerle hemhal oldum. Sorunlarınızı kendi sorunlarım bildim. Elimden geldiğince her derdinize koştum, size ve güzel Gevaş’ımıza hizmet ettim. Sizlerin ve mensubu olduğum ak partiye hiçbir zaman bir zarar vermedim. Gevaş’ı ve ak partiyi hem korudum, çıkarlarıma alet etmedim. Sizlerin ve güzel ilçemizin menfaatlerini hep korudum. Ancak, gelinen noktada şunu gördük ki, doğruluğun, dürüstlüğün pek önemi yokmuş.
Belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında birinci çıkmama rağmen, Gevaş’ı ve sizleri, beceriksiz yönetime mahkum etmek istiyorlar.
Şahsım olarak sizlerle yaptığım istişareler çerçevesinde hareket edeceğimi ve bunun ilk adımı olarak da bugüne kadar üyesi olduğum AK Parti belediye başkan aday adaylığından ve Ak Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Kanaat önderlerimiz, gençlerimiz ve tüm Gevaş halkıyla yapacağımız istişareler sonucunda seçimlerle ilgili kararımızı hep birlikte vereceğiz. Şundan emin olun ki, Gevaş emin olmayan insanlara bırakılmayacak kadar değerlidir ve sizlerle birlikte bırakmayacağız.
Allah, çıktığımız bu yolda bizleri, sizlere karşı mahcup etmesin."