Ak Parti seçim çalışmalarına hız verdi

AK Parti Van İl Başkanlığı 2023 Hedefleri doğrultusunda seçim çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde 13 ilçede 693 mahallede, Ana kademe

SİYASET 8.08.2022 14:36:00 0
Ak Parti seçim çalışmalarına hız verdi
Tarih: 08.08.2022 14:38

Çalışmalar kapsamında Bahçesaray, Başkale, Çatak, Çaldıran, Edremit, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye, Özalp, Saray, İpekyolu, ve Tuşba ilçelerinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için iki haftadır sokak sokak, dağ bayır demeden yapılan çalışmalarla AK Parti iktidarının yirmi yıllık icraatları ve 2023 hedefleri tek tek anlatıldı.

Çalışmalara AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas ve İrfan Kartal da iştirak etti.

AK Parti Van İl Başkanlığı Seçim koordinasyon kurulu merkezi ve teşkilat başkanlığınca hazırlanan program doğrultusunda saha çalışmalarına hız veren teşkilat mensupları kırsal mahallerden en ücra köylere kadar vatandaşlara ulaştı.

İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu söz konusu saha çalışması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak davamız için kapı kapı dolaşıp hem çalışmalarımızı, hizmetlerimizi hem de gelecek vizyonumuzu anlatarak aynı zamanda halkımızın talep ve şikayetlerini dinliyoruz. Bu çalışmalarımız bütün ilçelerde ve bütün mahallelerde devam ediyor. 693 mahallenin tamamı bitene, bütün vatandaşlarımıza ulaşana kadar gerekirse kapı kapı dolaşacağız. Herkes çok iyi biliyor ki bu ülkede sessiz devrimleri AK Parti iktidarları yapmıştır. Taş üstüne taş bizim hükümetlerimiz zamanında bırakılmıştır. Yapılan çalışmalar halkımızın gözü önünde ve bilgisi dahilindedir. Bundan sonra da bir hizmet yapılacaksa AK Parti hükümeti eliyle ve de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliği ile mümkün olabilir. Bu vesileyle 2023 seçimleri için zamanımız az işimiz çoktur” dedi.

Meclisin tatile girmesi ile birlikte Van’daki saha çalışmalarına katılan Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar yaptığı konuşmada, “Bizler bölge insanı olarak yıllarca evlatlarımızın dağlarda ölmesine hendeklere gömülmesine şahit olduk. Yani bu memleketin evlatları ilim adamı, doktor, öğretmen, mimar ve mühendis olması gerekirken dağlarda heba oldular. Bu hayat tarzı bizim kaderimiz değil. Evlatlarımızı aldatarak dağlarda öldürten terör örgütü PKK'dan, yani terör belasından, yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü iradesi sayesinde kurtardık. Şimdi yavrularımız hayallerinin peşinden hür bir şekilde koşuyorsa iktidarımızın güvenlik politikaları sayesindedir. İstiyoruz ki artık bu memlekette herkes huzur ve güven içinde yaşasın, artık ölümler olmasın” dedi.

AK Parti Van Milletvekilleri Abdulahat Arvas ve İrfan Kartal da kendi seçim bölgelerinde yapılan bu toplantılara katılarak, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, çözüm önerilerinde bulundu.

Ak Parti Van İl Başkanlığı'nın mahalle çalışmalarının ilerleyen günlerde devam edeceği açıklandı.