AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar Vangölü TV mikrofonlarına konuştu

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar Van’daki İl Danışma Meclisinde Vangölü TV mikrofonlarına Türkiye gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

VAN 17.11.2021 14:13:49 0
AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar Vangölü TV mikrofonlarına konuştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar Van’daki İl Danışma Meclisinde Vangölü TV mikrofonlarına Türkiye gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Mevcut Teşkilat çalışmalarını ve 2023 yılı seçimlerine hazırlığı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Toplantılarımız çok verimli ve yüksek bir katılımla gerçekleşti diyen, Osman Nuri Gülaçar: “Van genelinde önce ilçe danışma meclislerimiz oluştu. Yüksek seviyede bir katılım oluşmuştu. Bizim teşkilatlarımızda yılgınlık yok heyecan, adanmışlık var. Ülke battı gibi söylemlerle bizim moral ve motivasyonumuzu bozmaya çalışanlara, teşkilatlarımızın moral ve motivasyonlarının çok yüksek olduğunu söylemek lazım. İl danışma meclisimiz çok coşkulu ve güzel geçiyor.” dedi.

Ak Parti’ye karşı dışarıdan oluşturulmak istenen bir algı var. Ak Partinin son dönemi, Cumhurbaşkanın son dönemi, artık kazanamayacaklar gibi bir algı var. Bu günkü danışma meclisi kurulu da bu algıya bir cevap mıdır?

“Bu millet Ak Partiye ve onun liderine Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 yıl önce inanmış, destek vermiş ve onu iktidara taşımıştır. 20 yıl içerisinde sürekli aralıksız bir şekilde ivme kazanarak yükselen bir ivme ile onlarca seçimde çok ciddi bir teveccüh göstermiştir. Bundan sonrada bu böyle olacaktır.”

Lütfü Türkkan iyi parti grup başkan vekili sıfatı ile şehit ailesinin ailesine küfür etti. Meral Akşener şehit ailesine sahip çıkmak yerine vekiline sahip çıktı. Türkiye’de her şeye tepki, gösteren kadın derneklerinden de şimdiye kadar ses çıkmadı bu konudaki düşünceleriniz nelerdir.

“Geçen hafta Genel Kurulda Grup Başkan Vekilleri bir açıklama yaptı. Dedi ki provokasyon yapıyorsunuz oraya adamı bilinçli getiriyorsunuz. Ben Grup Başkan Vekilini dinlerken üzüldüm. Varsayalım ki o şehit yakınını biz getirdik, o sözleri biz söylettirdik. Peki, Lütfü Türkkan’a da bir şehit ailesine en ağır küfürleri yapmasını ya da söylemesini biz mi söylettirdik. Ben bu noktada yapılan bu terbiyesizliği normal herhangi bir insanımıza da, özellikle bir şehit ailesine yapılmasını tabi ki kabul etmiyoruz”.

ABD’ Suriye için PKK’ya garanti verdi iddiaları var. CHP’nin Suriye tezkeresine hayır demesi CHP’nin bu tutumuna PKK’dan teşekkür gelmesi, Atatürk’ün partisi görünümümdeki, bir partinin böyle savrulması sizin için ne ifade ediyor.

“CHP’nin Genel Kurulda Suriye tezkeresine hayır demesi en fazla PKK’yı, ABD’yi memnun etti. mesaj içe doğru değil dışa doğruydu. ABD ve yandaşları Suriye’yi üçe bölme planları var. Aynı şeyi Türkiye için de yapma planları var ama Türkiye bunları görüyor ve çok ters tepki veriyor.”

Kaynak: Vangölü TV