Van Gürpınar Kaymakamlığı ve Belediyesiyle el ele yeni bir Gürpınar...

Van Gürpınar Kaymakamlığı ve Gürpınar Belediyesi ilçede çeşitli faaliyetler yürüterek vatandaşlara daha iyi bir sosyal yaşam sağlamak için çalışıyor.

GÜRPINAR 19.12.2019 18:49:25 0
Van Gürpınar Kaymakamlığı ve Belediyesiyle el ele yeni bir Gürpınar...
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Gürpınar Kaymakamı Fatih Sayar ve Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ilçede çeşitli faaliyetler yürüterek vatandaşlara daha iyi bir sosyal yaşam sağlamak için el birliğiyle çalışıyor.

izmir escort


İlçede çeşitli ziyaretlerde bulunarak hazırlanan projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Sayar ve Tanış aynı zamanda husumetli aileleri barıştırarak Gürpınar’da kardeşlik bağını sağlamlaştırıyor.


Van Ticaret Borsası sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan teşekkür mesajında, “Gürpınar Kaymakamı Fatih Sayar Borsamıza iade-i ziyaret yaparak, Başkanımız Nayif Süer ve yönetimimizle görüş alışverişinde bulundular. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz.” denildi.



Van Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından, Gürpınar Kaymakamımız Fatih Sayar Bey Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Aslan ve Yönetim Kurulu Başkan vekilimiz Yaşar Şen beyi ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.


Gürpınar kaymakamlığı sosyal medya hesapları üzerinden, “Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Kaymakam Sayar'a Makam Ziyareti." İfadelerini kullandı.


Kadınlarımız ADEM'de Meslek Ediniyor Kaymakamlığımıza Bağlı Yaramış Mahallesi'nde Aile Destek Merkezi (ADEM )'de kadın kursiyerler boş vakitlerini farklı aktiviteler ve sanatsal el becerilerini geliştirerek değerlendiriyorlar.


İstanbul Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi öğrencileri aynı zamanda Genç Yeryüzü Doktorları Kulübü üyeleri Kaymakam Fatih Sayar'ı makamında ziyaret etti.


Gürpınar belediyesi Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda ise şu ifadelere yer verildi.


Gürpınar Belediyesince Şehit Burhan Öner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut'un sunacağı "Namazla Diriliş" programı düzenlenecek. ‘programa bütün vatandaşlar davet edildi.
Belediye Başkanımız Hayrullah Tanış, İlçe Kaymakamımız Fatih Sayar ile birlikte Yukarı kaymaz Mahallesi'ndeki husumetli aileleri bir araya getirerek barıştırdı.
AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım ve İlçe Başkanı Taha Güngör, Belediye Başkanımız Hayrullah Tanış'ı makamında ziyaret etti.



Gürpınar belediye başkanı Hayrullah Tanış 30 adet kombine bilet alarak Vanspor’a destek vermiştir.
Kaynak: Van Postası Gazetesi