GÜRPINAR’DA SULAMA KANALLARI ONARILIYOR

Gürpınar Belediyesi tarafından tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin geliştirilmesi için sulama kanalları ve göletlerde başlattığı bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

GÜRPINAR 7.08.2017 14:31:16 0
GÜRPINAR’DA SULAMA KANALLARI ONARILIYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tarımsal faaliyetlerin yoğun olarak yapıldığı Gürpınar’da çiftçiye gerekli desteğin sağlanması için çalışmalar sürüyor.
Gürpınar Belediyesi Fen İş İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda ilçeye bağlı tüm mahallerde sulama için kullanılan kanalları onarılıyor. Çiftçilerin talebini yerine getirmek için yoğun mesai harcayan ekipler, gerekli görülen güzergahlara da 6 iş makinesiyle koruger boru yerleştiriyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, ilçedeki tarımsal faaliyetlerin istenilen düzeye gelmesi için belediye olarak tüm olanakları seferber edeceklerini söyledi.

Tarımsal üretimin olduğu her yerde ekiplerin çiftçiye gerekli desteği vereceğini belirten Doğramacı, “Çifti ürettikçe belediye olarak bizler de yanlarında olacağız. En ücra mahallelerimizde bile iş makinelerimizle gerekli desteği sağlayacağız. İlçemizin tarıma ve üretime ihtiyacı var. Bu anlamda el birliğiyle tarımı kalkındırmaya çaba sarf edeceğiz.” diye konuştu.