Gürpınar’da mağdur vatandaşlara yardım kolisi…

Gürpınar’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara içinde temel gıda ve temizlik ürünlerinin bulunduğu 1000 Ramazan kolisi dağıtıldı.

GÜRPINAR 9.06.2018 16:49:32 0
Gürpınar’da mağdur vatandaşlara yardım kolisi…
Tarih: 01.01.0001 00:00
     Kaymakamlık ve Gürpınar Belediyesi, belediye hizmetlerinin yanı sıra hayata geçirdiği sosyal projelerle ihtiyaç sahibi ailelerin hayatına dokunuyor. 

    Belediye ekipleri hazırladığı Ramazan kolilerini ilçe genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. 

   Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için çalıştıklarını kaydetti.

   Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Kaymakam Doğramacı, “Sosyal belediyecilik çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyoruz. Ramazan paketi dağıtımı da Ramazan ayı boyunca sürdürdük. Yardım paketlerimizi hazırlarken titizlikle davrandık. Paketlerimizde muhtelif türle gıda malzemesi ve temizlik ürünleri yer alıyor. Büyük bir özenle hazırlanan kumanyalar, ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıldı. Böylece gönlüne dokunmadığımız ihtiyaç sahibimizin kalmaması için gayret etmiş olduk. Allah (c.c) onların dualarında yer almayı bize nasip etsin, azımızı da çok kılsın inşallah” dedi.