Gürpınar’da 2 bin kişi Wifi hizmetinden faydalandı

Gürpınar Belediye tarafından hayata geçirilen Kablosuz İnternet Bağlantısı (Wİ-Fİ) hizmetinden 2 bin vatandaş faydalandı.

GÜRPINAR 22.11.2019 15:22:34 0
Gürpınar’da 2 bin kişi Wifi hizmetinden faydalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

    İlçe merkezi ve hoşapta nüfusun kalabalık olduğu 20 noktada hizmet veren kablosuz internet bağlantısı, vatandaşın her an her yerde internet erişimine olanak sağlıyor.

      Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın gençlere yönelik seçim vaatlerinden biri olan hizmet, kısa sürede 2 bin vatandaş tarafından aktif kullanılmaya başlandı.

      Gençlerin teknolojiye erişebilmesi yönünde çalışma başlattıklarını aktaran Başkan Tanış, hayatı kolaylaştıran projelere devam edecekleri aktardı.

        Başkan Tanış, “Seçim döneminde gençlerimize bir söz verdik. Anlımızın akıyla bu vaadimizi de yerine getirdik. Ücretsiz internet hizmetini parklar ve meydanlar başta olmak üzere nüfusun yoğun olduğu ilçe merkezi ve hoşap mahallemizde başlattık. Bu teknoloji çağında biz interneti en temel vatandaşlık hakkı olarak görüyoruz.Bu anlamda vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalara devam ediyoruz. Başta gençlerimiz olmak üzere yeni projeler üretmeye ve uygulamaya koymaya devam edeceğiz." diye konuştu.