Gürpınar Belediyesi pandemi sürecinde de hizmetlerini sürdürüyor

Van'ın Gürpınar Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadelenin yanı sıra rutin hizmetlerini de aksatmadan aralıksız sürdürüyor.

GÜRPINAR 18.06.2020 12:16:13 0
Gürpınar Belediyesi pandemi sürecinde de hizmetlerini sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle özel bir ekip kuran Gürpınar Belediyesi, LGS sınavı öncesi ilçedeki okulları dezenfekte ederek öğrenciler için hazır hale getirdi.

   2019 yılında 170 bin metrekare parke taşı çalışması ile bir rekora imza atan Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl ise Covid-19 salgınına rağmen 130 bin metrekare çalışmayı programa aldı. Öte yandan metruk binaların yıkımını gerçekleştirilen ekipler aynı zamanda mahalle yollarının da bakım ve onarımına aralıksız devam ediyor. İlçe genelindeki çalışmaları titizlikle takip eden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Gürpınar Belediyesi olarak Covid-19' ile mücadelemizi sürdürürken, bir yandan da hizmet üretmeye devam ediyoruz. Korona virüsüne rağmen Belediye olarak bütün yükümlülüklerimizi aksatmadan yerine getiriyoruz. Durmuyoruz, taş üstüne taş koymanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.
  Vatandaşlardan gelen her türlü talebin önemle dikkate alındığını belirten Başkan Tanış, “Fen İşleri ekiplerimiz rutin işlerinin yanında şeffaf belediyecilik anlayışıyla e-ihale üzerinden 130 bin metrekare parke taşı yapım işi ihalesi gerçekleştirdi. Kısa süre içerisinde çalışmalarına başlanacak. Bununla beraber Gürpınar’ın makus tarihini değiştirecek Hoşap ve Fabrikalar Projelerinin de ihaleleri kısa süre içerisinde yapılacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında temizlik işlerinin yanında park, bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Gürpınar Belediyesi olarak salgınla mücadelenin yanı sıra rutin hizmetlerimize de aksatmadan aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Millete hizmet yolunda tevazu, samimiyet ve gayretle Memleket İşi, Gönül İşi diyerek yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.